Finalisti Vocea Romaniei 2016: Castigatorul se decide LIVE de la 20:30, la ProTV. Afla totul despre cei patru concurenti

16 Decembrie 2016, 09:56


	Finalisti Vocea Romaniei 2016: Castigatorul se decide LIVE de la 20:30, la ProTV. Afla totul despre cei patru concurenti

Batalia vocilor a ajuns la runda decisiva! Marea finala Vocea Romaniei 2016 este gata sa inceapa!

Patru concurenti intr-o finala cat Romania! Alex Musat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor si-au demonstrat calitatile vocale si faptul ca sunt adevarati artisti, iar astazi vor urca pe scena vocilor pentru ultima data in acest sezon si vor lupta cu toate armele muzicale pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Romanii isi pot sustine si vota favoritul, dupa START VOT, prin SMS la numarul 1200, folosind numarul de concurs al fiecaruia sau in aplicatia Vocea Romaniei, care poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play. Primul vot in aplicatie este gratuit.

> Vocea Romaniei 2016: Cum iti poti vota concurentii preferati in FINALA Vocea Romaniei 


TU alegi Vocea Romaniei in Marea Finala, AZI, 20:30, NUMAI la ProTV! 

Vinerea aceasta, fiecare finalist va canta cate trei melodii: una singur, una impreuna cu antrenorul lui si o piesa cu un invitat special. 

Teodora Buciu si Robert Botezan - Echipa Tudor

>>> Teodora Buciu si prestatiile ei de pana acum, de la "Vocea Romaniei" 

>>> Robert Botzan si prestatiile lui de pana acum, de la "Vocea Romaniei"


Alexandru Musat - Echipa Smiley

>>> Alexandru Musat si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"Ioana Ignat - Echipa Moga

>>>  Ioana Ignat si prestatiile sale de pana acum, de la "Vocea Romaniei"Surprizele se vor tine lant si, pe langa reprezentatiile din competitie, Loredana si banda Agurida vor crea un moment surprinzator si vor aduce foarte multa energie si vibratie. De asemenea, castigatorii ultimelor doua sezoane Vocea Romaniei, Tibi Albu si Cristina Balan, vor fi alaturi de concurenti si vor urca inca o data pe scena pe care doar vocea conteaza.
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO