Voturile publicului i-au oferit lui Alex Musat un loc in cursa pentru marele premiu de 100 000 de Euro si trofeul "Vocea Romaniei". 

La sfarsitul liceului Alexandru Musat a aplicat la mai multe facultati din strainatate. A fost acceptat la Berklee College of Music in Boston US. A obtinut viza de studii si a plecat pentru doua luni si jumatate.

Experienta Americana si-a pus vizibil amprenta asupra persoanlitatii sale. Profund indragostit de stilul lor de viata si-a promis ca va reveni, dar pentru a urma cursurile unei unitati de invatamant de stat. Este pasionat de o zona muzicala plina de emotii ( blues, country, jazz, soul, funk).

Vezi toate prestatiile puse in scena de Alexandru Musat in sezonul 6 Vocea Romaniei: 

Vocea Romaniei - Semifinala 2016: Alexandru Musat - Yesterday


Vocea Romaniei - sezonul 6 / Show LIVE: Alexandru Musat - Tennessee WhiskeyVocea Romaniei 2016 - Knockout 1:  Alexandru Musat - I wishVocea Romaniei - sezonul 6: Zinaida Cojocaru & Alexandru Musat - Lost on YouVocea Romaniei - sezonul 6: Alexandru Musat - Have You Ever Loved A Women 


Vineri, de la 20:30, Marea Finala Vocea Romaniei va aduce momente formidabile create de cei patru concurenti, invitati surpriza, coregrafii senzationale si un spectacol memorabil.