Vocea Romaniei 2016: Cum iti poti vota concurentii preferati in FINALA Vocea Romaniei

15 Decembrie 2016, 17:28


	Vocea Romaniei 2016: Cum iti poti vota concurentii preferati in FINALA Vocea Romaniei

Au mai ramas 4 concurenti in cursa pentru castigarea titlului de "Vocea Romaniei". Antrenorii isi trimit cei mai buni concurenti in ringul vocilor, iar tu iti poti sustine favoritii!

Ai posibilitatea sa votezi gratuit o singura data prin intermediul aplicatiei Vocea Romaniei, iar apoi ai oportunitatea de a vota tot prin intermediul aplicatiei, dar vei fi taxat cu 1,20 EURO, TVA inclus.

FINALA Vocea Romaniei e VINERI, de la 20:30, la Pro TV!

In plus, poti sa votezi direct prin SMS la 1200, pret 1,20 EURO, TVA inclus, cu codul aferent fiecarui concurent pe care il gasesti in lista de mai jos. 

Atentie! Iti poti vota favoritul doar in momentul in care liniile de votare se deschid la semnalul lui Pavel Bartos - "START VOT"! 

Lista CODURI VOTARE concurenti

  • Alexandru Musat - COD 01
  • Teodora Buciu - COD 07
  • Robert Botezan - COD 08
  • Ioana Ignat - COD 12


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. 


Aici incepe revolutia! Doar scena asta iti trezeste spiritul de invingator! Doar vocea conteaza in competitia care-ti schimba viata! Intra acum pe vocearomaniei.protv.ro si inscrie-te la preselectiile sezonului 7!
Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO