Juriu Vocea Romaniei

Stiri

22 Septembrie 2017, 23:00 / 0 comentarii

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a patra editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Butoanele s-au aprins, scaunele s-au intors, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot si-au pus in aplicare strategiile pentru a atrage in echipa lor cele mai bune voci din acest sezon.

21 Septembrie 2017, 14:15 / 1 comentarii

O fosta campioana la karate il invata pe Smiley arte martiale, ASTAZI, la Vocea Romaniei! De la 20:30, la PROTV

Drumul spre cele mai bune voci e pavat cu lupte aprige, dar uneori concurentii contraataca! Maine, de la 20:30, in cea de-a patra editie Vocea Romaniei vom vedea cum decid unii participanti sa le faca fata antrenorilor si la ce masuri apeleaza pe scena. 

16 Septembrie 2017, 10:17 / 0 comentarii

Milioane de romani insetati de voce in a treia editie Vocea Romaniei!

Tudor, Smiley, Lori si Despot au continuat vineri cautarea celei mai bune voci din sezonul sapte Vocea Romaniei, s-au luptat pentru concurenti, dar s-au si distrat si au reusit sa aduca in echipele lor noi posesori de talent extrem de carismatici si cu un potential vocal urias.

15 Septembrie 2017, 23:20 / 0 comentarii

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a treia editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

In cea de-a treia editie Vocea Romaniei, Pavel Bartos a fost pus pe distractie, iar antrenorii si-au imbunatatit strategiile pentru a-si aduce in echipe cele mai bune voci din acest sezon!

14 Septembrie 2017, 13:17 / 0 comentarii

Antrenorii declara ca stiu sarba perfect si fac si demonstratii, astazi, in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

Maine, de la 20:30, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Concurentii au facut ultimele vocalize, Pavel Bartos e gata de distractie, iar antrenorii si-au pregatit strategiile pentru a-si aduce in echipe cele mai bune voci din acest sezon!
13 Septembrie 2017, 13:46 / 2 comentarii

Antrenorii sunt surprinsi de prezenta unui concurent la Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30

Vineri, de la 20:30, dam sunetul mai tare si ne bucuram de un spectacol fabulos in cea de-a treia editie Vocea Romaniei!

11 Septembrie 2017, 12:00 / 0 comentarii

Romanii au spus si duminica: doar vocea conteaza! A doua editie Vocea Romaniei, lider absolut de audienta!

A doua editie Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor foarte multa energie, emotie, povesti impresionante si voci fabuloase. Concurentii au urcat pe scena hotarati sa cucereasca publicul si antrenorii, au avut atitudine si au interpretat melodii care le-au pus in valoare calitatile vocale. Tudor, Smiley, Lori si Despot s-au bucurat de fiecare moment si au fost uimiti de cateva dintre reprezentatiile de duminica.

10 Septembrie 2017, 22:44 / 1 comentarii

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a doua editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

In a doua editie din sezonul sapte Vocea Romaniei telespectatorii au avut parte de un show incendiar si de o adevarata competitie a vocilor!

09 Septembrie 2017, 10:43 / 1 comentarii

Record de audienta la debutul sezonului sapte Vocea Romaniei! Peste doua milioane de romani au dat sunetul mai tare!

A inceput sezonul sapte Vocea Romaniei! Telespectatorii s-au bucurat vineri seara de magia muzicii, au primit in casele lor concurenti carismatici cu voci incredibile si au trait alaturi de ei emotia competitiei. Cei patru antrenori si-au facut strategii puternice si au inceput increzatori lupta pentru marele trofeu, iar Pavel Bartos a fost responsabil cu distractia si i-a incurajat in permanenta pe prticipanti, dar si pe sustinatorii acestora.