Stiri

01 Februarie 2018, 10:54 / 4 comentarii

Incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei!

Fa-ti vocea auzita, incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei! Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la auditii, arata ca esti pregatit sa urci pe scena celei mai tari competitii a vocilor si demonstreaza ca doar vocea conteaza!

19 Decembrie 2017, 14:44 / 1 comentarii

Serial de momente magice si o petrecere surpriza pentru lansarea noului album Smiley, „Confesiune”

„O zi cu totul si cu totul magica”. Asa isi incepe Smiley confesiunea cand vorbeste despre ziua lansarii noului album, „Confesiune”, care a avut loc aseara la clubul Alllive din Bucuresti. El a fost sarbatorit o zi intreaga cu un serial de momente magice dedicate pieselor de pe album, pregatite atent de echipa HaHaHa Production, si cu o super petrecere surpriza.

18 Decembrie 2017, 18:25 / 3 comentarii

Surprizele s-au tinut lant pentru Smiley! Ce au pus la cale colegii lui cu ocazia lansarii albumului "Confesiune"

Surprizele au inceput inca de vineri pentru Smiley, cand Ana Munteanu a reusit sa aduca trofeul Vocea Romaniei 2017 in echipa la el. De curand antrenorul a lansat un nou album, "Confesiune", iar colegii de la HaHaHa Production au complotat pentru a-l surprinde pe artist in diverse ipostaze.

17 Decembrie 2017, 14:13 / 0 comentarii

S-a incheiat sezonul sapte Vocea Romaniei! Romanii au urmarit un spectacol plin de emotie, vineri, in marea finala

Finala sezonului sapte Vocea Romaniei a debutat cu un moment extrem de emotionant, un omagiu adus Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I

16 Decembrie 2017, 13:01 / 1 comentarii

Ana Munteanu este castigatoarea sezonului sapte Vocea Romaniei!

Ana Munteanu a castigat marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro! Finala a fost un spectacol plin de emotie si trairi intense, iar cele patru concurente au demonstrat inca o data ca sunt adevarate artiste si ca au voci incredibile.

16 Decembrie 2017, 12:31 / 7 comentarii

Ana Munteanu, castigatoarea Vocea Romaniei 2017, lanseaza prima ei piesa, “Masti”

L-a cucerit pe Smiley inca din etapa auditiilor pe nevazute, cand a interpretat perfect piesa “Bensonhurst blues”. Inca pe atunci, Ana Munteanu, cel de-al 7-lea castigator al Vocea Romaniei, avea sa fie cea mai votata concurenta din echipa antrenorului ei la fiecare editie.

16 Decembrie 2017, 11:20 / 1 comentarii

Imagini EXCLUSIVE din culisele VOCEA ROMANIEI cu marea CASTIGATOARE a Sezonului 7 Vocea Romaniei. Ce a declarat

Finala Sezonului 7 Vocea Romaniei a fost una plina de emotii, iar finalistele au pus in scena momente solo demne de adevarate staruri, dar si duete alaturi de antrenori si invitati speciali, care au facut deliciul publicului.
15 Decembrie 2017, 20:30 / 19 comentarii

Ana Munteanu a castigat Vocea Romaniei 2017. Vezi cele mai tari momente VIDEO din show

Finala Vocea Romaniei 2017: un show de zile mari, concurente motivate si dornice sa impresioneze publicul si antrenori pregatiti pentru un spectacol memorabil.

15 Decembrie 2017, 20:20 / 104 comentarii

Afla aici cum iti poti sustine favoritele in FINALA Sezonului 7 Vocea Romaniei

Au intors scaunele antrenorilor, au intrat in ringul confruntarilor si au demonstrat ca vocile lor merita ascultate, iar acum se lupta pentru castiga marele trofeu al sezonului 7 Vocea Romaniei.