Stiri

03 Aprilie 2018, 12:34 / 0 comentarii

Ana Munteanu, castigatoarea Vocea Romaniei, joaca rolul Sophiei in Mamma Mia. Ce a declarat concurenta din Echipa Smiley

Musicalul care a incantat o lume intreaga si a fost aplaudat de milioane de oameni, Mamma Mia, va fi realizat si in Romania si va avea premiera pe 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

09 Martie 2018, 17:21 / 0 comentarii

Seredinschi, artistul care a dat anunt in ziar ca-si cauta o fosta iubita, lanseaza „Piesa mea de dor”

Cu aproape 30.000 de like-uri, comentarii si share-uri, povestea lui Seredinschi a atras si atentia celebritatilor.

08 Martie 2018, 16:37 / 0 comentarii

Fosta concurenta Vocea Romaniei, Ligia Hojda, a lansat astazi piesa Like the sun

Melodia este o compozitie a tanarului vlogger Daniel Pirvan si a fost una dintre primele piese inregistrate de Ligia Hojda in 2015, dupa participarea la Vocea Romaniei, unde a ajuns pana in semifinala. Doi ani mai tarziu, piesa a fost scoasa de la sertar si produsa in studiourile DeMoga Music, de catre Alex Parker. 

01 Februarie 2018, 10:54 / 8 comentarii

Incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei!

Fa-ti vocea auzita, incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei! Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la auditii, arata ca esti pregatit sa urci pe scena celei mai tari competitii a vocilor si demonstreaza ca doar vocea conteaza!

19 Decembrie 2017, 14:44 / 1 comentarii

Serial de momente magice si o petrecere surpriza pentru lansarea noului album Smiley, „Confesiune”

„O zi cu totul si cu totul magica”. Asa isi incepe Smiley confesiunea cand vorbeste despre ziua lansarii noului album, „Confesiune”, care a avut loc aseara la clubul Alllive din Bucuresti. El a fost sarbatorit o zi intreaga cu un serial de momente magice dedicate pieselor de pe album, pregatite atent de echipa HaHaHa Production, si cu o super petrecere surpriza.

18 Decembrie 2017, 18:25 / 3 comentarii

Surprizele s-au tinut lant pentru Smiley! Ce au pus la cale colegii lui cu ocazia lansarii albumului "Confesiune"

Surprizele au inceput inca de vineri pentru Smiley, cand Ana Munteanu a reusit sa aduca trofeul Vocea Romaniei 2017 in echipa la el. De curand antrenorul a lansat un nou album, "Confesiune", iar colegii de la HaHaHa Production au complotat pentru a-l surprinde pe artist in diverse ipostaze.

17 Decembrie 2017, 14:13 / 0 comentarii

S-a incheiat sezonul sapte Vocea Romaniei! Romanii au urmarit un spectacol plin de emotie, vineri, in marea finala

Finala sezonului sapte Vocea Romaniei a debutat cu un moment extrem de emotionant, un omagiu adus Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I

16 Decembrie 2017, 13:01 / 1 comentarii

Ana Munteanu este castigatoarea sezonului sapte Vocea Romaniei!

Ana Munteanu a castigat marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro! Finala a fost un spectacol plin de emotie si trairi intense, iar cele patru concurente au demonstrat inca o data ca sunt adevarate artiste si ca au voci incredibile.