• Emisiuni
  • Vocea României
  • Publicul a izbucnit in aplauze inca din primul moment. Reprezentatia pe care Tudor Chirila a ascultat-o in picioare

Publicul a izbucnit in aplauze inca din primul moment. Reprezentatia pe care Tudor Chirila a ascultat-o in picioare

Publicul a izbucnit in aplauze inca din primul moment. Reprezentatia pe care Tudor Chirila a ascultat-o in picioare

Ibitoye Tobi a venit in Romania in 2009 atunci cand tatal sau a fost detasat la ambasada Nigeriei din Bucuresti. In 2012, familia lui Tobi s-a intors in Nigeria pentru ca tatal sau s-a pensionat, dar el a ramas in tara sa isi finalizeze studiile la Facultatea de Biologie. Tanarul vrea sa faca masterul in Neorologie.

Tobi spune ca ii place in Romania, dar recunoaste ca i-a fost destul de greu sa se acomodeze. Imediat cum si-a facut prieteni, totul a devenit mai simplu. Cu toate acestea, tanarul spune ca i-a fost foarte greu atunci cand parintii lui au plecat din Ramania deoarece se simtea singur. 

Citeste si: Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Tobi si-a descoperit pasiunea pentru muzica atunci cand a participat la cateva sesiuni de karaoke, iar vocea sa a fost apreciata de cei care l-au ascultat cantand. Pe scena de la Vocea Romaniei, concurentul de 22 de ani a interpretat piesa "A Man's World" (James Brown), o compozitie muzicala aparte. 

Inca de la primele acorduri, publicul a izbucnit in urale, semn ca interpretarea si vocea lui Tobi i-au cucerit din prima. Nu a trecut mult si Tudor Chirila a apasat butonul, iar scaunul lui s-a intors. Antrenorul a ascultat restul reprezentatiei in picioare, incantat de ceea ce a vazut pe scena, iar la final i-a oferit lui Tobi si un cadou: o carte care sa il initieze in industria muzicala.

Spre finalul momentului artistic, scaunul lui Smiley s-a intors si el, iar Loredana a marturisit chiar ca ii pare rau ca nu s-a intors. Duelul s-a dat intre Tudor si Smiley, iar dupa numeroase schimburi de replici delicioase, Tobi a ales. Tanarul a decis sa se alature Echipei Smiley. 

Ibitoye Tobi s-a alaturat Echipei Smiley.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni