Juriu Vocea Romaniei
ECHIPE SEZON 7
#EchipaTudor
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, solist vocal, compozitor și producator, Tudor Chirila a debutat in muzica ca membru fondator si vocalist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din Romania, Vama Veche. Tudor isi continua cariera muzicala ca lider si solist vocal al formatiei Vama, formula in care a lansat doua albume: "Vama" si "2012".

De-a lungul celor 16 ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 80 de cantece. Alaturi de colegii lui a produs prima opera rock din Romania de dupa '89 – Am sa ma-ntorc barbat.

#EchipaLoredana
Antrenor Vocea Romaniei

Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.

A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si canta pe tot parcursul scolii si al liceului la Onesti.

#EchipaSmiley
Antrenor Vocea Romaniei

Smiley, unul dintre cei mai populari artisti romani ai momentului, ne-a cucerit iremediabil cu pasiunea sa pentru muzica si cu zambetul sau inconfundabil. Orice postura, de interpret, compozitor, producator, om de televiziune sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

Dezinvolt, original si amuzant, Smiley da tonul la buna-dispozitie si asigura toate ingredientele unui show reusit.

#EchipaDespot
Antrenor Vocea Romaniei

Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România. Liderul trupei Vița de Vie, Adrian este un artist complex, are o personalitate puternică, este sincer, independent și are un umor fin. În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți și este membru al Uniunii Compozitorilor din România.