ECHIPE SEZON 7
#EchipaTudor
Antrenor Vocea Romaniei

Actor, muzician, compozitor și producător. Tudor Chirilă a fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației VAMA,formula in care a lansat trei albume: "Vama", "2012" si "Better".

De-a lungul celor 21 de ani de muzica a scris, ca autor sau coautor, peste 90 de cantece.

#EchipaLoredana
Antrenor Vocea Romaniei

Curaj, initiativa, originalitate si foarte mult talent. Acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza cel mai bine pe Loredana, una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei.

A inceput sa cante de la varsta de 3 ani si canta pe tot parcursul scolii si al liceului la Onesti.

#EchipaSmiley
Antrenor Vocea Romaniei

Smiley, unul dintre cei mai populari artisti romani ai momentului, ne-a cucerit iremediabil cu pasiunea sa pentru muzica si cu zambetul sau inconfundabil. Orice postura, de interpret, compozitor, producator, om de televiziune sau actor, e intampinata imediat de un succes molipsitor.

Dezinvolt, original si amuzant, Smiley da tonul la buna-dispozitie si asigura toate ingredientele unui show reusit.

#EchipaDespot
Antrenor Vocea Romaniei

Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România. Liderul trupei Vița de Vie, Adrian este un artist complex, are o personalitate puternică, este sincer, independent și are un umor fin. În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști. Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți și este membru al Uniunii Compozitorilor din România.