Ai invitatii la cel mai tare concert din tara: "Auditiile pe nevazute" de la "Vocea Romaniei". Suna acum si rezerva-ti un loc!

07 August 2013, 10:11


	Ai invitatii la cel mai tare concert din tara: "Auditiile pe nevazute" de la "Vocea Romaniei". Suna acum si rezerva-ti un loc!

O noua serie de voci extraordinare sunt gata sa impresioneze o tara intreaga si sa intoarca cat mai multe dintre cele patru scaune ale antrenorilor de la "Vocea Romaniei". Cel de-al treilea sezon al super show-ului de la ProTV da startul competitiei supreme a vocilor.

Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu vor avea la dispozitie patru zile pentru a-I selecta si a se lupta pentru cei mai buni.

In perioada 5-8 august, scena de la “Vocea Romaniei” va fi luata cu asaltat de aspirantii la marele titlul. Cei care isi doresc sa ia parte la un spectacol de zile mari, sa simta in direct tensiunea, euforia, suspansul si bucuria concurentilor dar si ale celor patru antrenori sunt asteptati sa faca parte din public.

Filmarile vor avea loc la Studiourile MediaPro din Buftea.

Cei interesati pot veni in fiecare dintre cele patru zile sau intr-o zi la alegere. Un microbuz va pleca in perioada 5-8 august la ora 12:00 din zona Piata Chibrit/ Statia de Metrou 1 mai. Pentru rezervarea unui loc, cei interesati au la dispozitie urmatorul numar de telefon: 0749276531.  

FULLSCREEN
Vino in public la “Auditiile pe nevazute” de la “Vocea Romaniei”
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO