• Emisiuni
  • Vocea României
  • ASTAZI, de la 20:30, primele cupluri intra in ringul Vocea Romaniei. Emotiile si suspansul ating cote maxime

ASTAZI, de la 20:30, primele cupluri intra in ringul Vocea Romaniei. Emotiile si suspansul ating cote maxime

ASTAZI, de la 20:30, primele cupluri intra in ringul Vocea Romaniei. Emotiile si suspansul ating cote maxime

Vineri incep Confruntarile la Vocea Romaniei! Antrenorii au echipe echilibrate din punct de vedere vocal, dar in acelasi timp si foarte diverse si analizeaza foarte bine duetele pe care le formeaza. 

Vinerea aceasta vom urmari primele cupluri care vor lupta in ring pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei, vom vedea care sunt primii concurenti salvati de catre cei patru antrenori, dar si daca acestia vor fi inlocuiti.

Unii concurenti sunt tematori si plini de emotii fie din pricina pieselor alese, fie din cea a colegilor cu care urmeaza sa se dueleze, iar altii sunt extrem de increzatori in calitatile lor vocale si in capacitatea lor de a face un adevarat spectacol pe scena. Dorinta tuturor de a continua drumul la Vocea Romaniei este foarte mare, tensiunea este uriasa, insa maine seara vom urmari cateva duete de exceptie. Antrenorii vor fi nevoiti sa ia decizii foarte dificile, dar nici pentru unii dintre concurentii salvati, care vor trebui sa aleaga un nou antrenor, nu va fi usor, deoarece vor lua in considerare foarte multe aspecte pe care le aflam vineri, de la 20:30. 

Doina Spataru, Paul Batinas, Razvan Marcuci, Meriem Jane Ndubuisi si Daria Grigoras sunt doar patru dintre concurentii care vor incerca sa impresioneze antrenorii in prima editie a Confruntarilor, iar printre melodiile pe care le vom asculta maine sunt Mercy, Welcome to the jungle si Uprising.

Vinerea aceasta, de la 20:30, suspansul creste in prima editie a Confruntarilor de la Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni