Tudor Chirila, in fata unei alegeri dificile! Trei concurente cu prestatii de nota 10

Tudor Chirila, in fata unei alegeri dificile! Trei concurente cu prestatii de nota 10

In etapa knockout-urilor, Tudor, Smiley, Loredana si Moga sunt nevoiti sa elimine concurenti si sa faca alegeri dificile. Experienta minunata de la Vocea Romaniei abia acum se traieste, iar emotiile sunt de toate felurile si sunt traite diferit, atat de catre concurenti, cat si de catre antrenori.

In formatii de cate 3, concurentii din aceeasi echipa vor urca pe scena. Componenta acestor formatii este stabilita de antrenor, iar participantii nu au nici cea mai mica idee alaturi de cine isi vor interpreta melodia exersata la repetitii.  


Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro si protvplus.ro.
 
Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala.

Emotii, suspans si alegeri grele pentru antrenori

Tudor Chirila a fost in aceasta editie antrenorul care a fost pus in fata unei alegeri extrem de dificile. Antrenorul a trimis in ring treo voci senzationale. Rose Marie Velasquez, Iuliana Dobre si Ioana Hrisca au urcat impreuna pe scena si au interpretat pe rand piesele "Satisfaction", "Say You Love Me" si "All I Wanna Do".

Daca in timpul repetitiilor lucrurile nu au mers atat de bine, pe scena de la Vocea Romaniei, cele trei fete din echipa Tudor au stralucit. Pe masura ce isi cantau piesele, Tudor Chirila si-a dat seama ca s-a pus singur in fata unei decizii extrem de dificile. La final, antrenorul si-a scos lavaliera si a parasit platoul Vocea Romaniei, semn ca nu s-a asteptat ca Iuliana, Ioana si Rose sa il lase mut de uimire.

La final, antrenorul a ales sa mearga mai departe cu Iuliana Dobre. Concurenta a interpretat piesa "All I Wanna Do", iar momentul ei a fost aplaudat la scena deschisa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni