Toamna aceasta, PRO TV îți oferă spectacol. Ce noutăți aduce „Vocea României"

23 August 2018, 12:59


	Toamna aceasta, PRO TV îți oferă spectacol. Ce noutăți aduce „Vocea României"
Autor: Gabriela Badica

În fiecare zi a săptămânii, PRO TV îți va vorbi despre condimentul esențial al vieții - emoția, îți va testa curajul de a-ți sfida limitele, te va ambiționa să fii mereu cel mai bun, îți va da libertatea de a-ți trăi visurile și te va bucura cu elementul neaoș românesc, umorul! Toamna aceasta, PRO TV îți oferă spectacol.

Și, dacă e vineri, e #vocearomâniei. Începând cu 7 septembrie, cel mai de succes show muzical din România evoluează și aduce în prim-plan o formulă de antrenori curajoasă: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra și Smiley.

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8!

De asemenea, „Vocea" vine și cu un nou decor high-tech, cu un nou pachet grafic și cu multe alte schimbări de format pe care le vei descoperi din toamnă.

Mai jos găsești câteva imagini din culisele noului sezon: 


„Cea mai palpitantă perioadă din televiziune e pe cale să înceapă. În timp ce mulți dintre telespectatori se bucurau de concediile din această vară, echipa PRO TV s-a dedicat complet să transforme un vis în realitate, pe care acum suntem pregătiți să îl împărtășim cu întreaga Românie. Avem o grilă puternică, în care balanța este echilibrată între informație și divertisment. Let’s dream big together!”, a concluzionat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.
Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO