Tibi Scobiola lucreaza alaturi de Smiley la primul sau album din cariera!

Tibi Scobiola lucreaza alaturi de Smiley la primul sau album din cariera!

Astazi, 15 ianuarie, de la ora 9:00, Tibi Scobiola, unul dintre finalistii de la “Vocea Romaniei”, a venit insotit de toata trupa sa in studioul Alarma ProFM cu Gicu si Nicolai. Artistul a cantat live cateva piese si a vorbit despre experienta traita la “Vocea Romaniei”. Ca sa il faca sa se simta “ca acasa” Gicu si Nicolai l-au intampinat amandoi cu un fes pe cap, asemenea celor pe care le poarta cantaretul.

Tibi a inceput programul artistic cu piesa “Dead Man Walking” ce ii apartine fostului sau antrenor, Smiley. A facut apoi un mini Live Session si la rugamintea lui Gicu a realizat un cover dupa piesa “Wicked Games” a lui Chriss Issac. 


Mai mult decat atat, el le-a facut o surpriza tuturor ascultatoarelor ProFM si le-a dedicat piesa “Supergirl” a lui Reamon. Desi a declarat ca este ragusit, cantaretul s-a descurcat foarte bine si a cantat LIVE piesele “Shoulda” a lui Jamie Woon, “Writen in the stars” -Tinie Tempah, “Blue Suede Shoes” – Elvis, dar si single-ul “Nu pot sa uit” cu care a si participat la Eurovision in anul 2007, unde a reusit sa ajunga pana in finala.

 

Tibi a mai vorbit si despre planurile sale de viitor si despre lucrurile bune care i s-au intamplat dupa “Vocea Romaniei”: “ Concertele nu s-au inmultit asa tare, in schimb asteptam, eu si Smiley, sa fiu foarte ocupat luna asta, la sfarsitul lunii”, a declarat Tibi Scobiola.

Tibi a povestit ascultatorilor ProFm ca il asteapta un an plin, artistul deja lucreaza de zor la o piesa si un album impreuna cu Smiley. Cu toate ca este ocupat cu propria sa lansare, Tibi Scobiola a marturisit ca nu renunta la coveruri. 

La final de emisiune, Gicu i-a sugerat lui Tibi sa ofere unui ascultator, ca premiu, fesul pe care l-a purtat la Alarma ProFM cu Gicu si Nicolai, cu tot cu autograf. Tibi a acceptat imediat, iar cea care a pus mana pe fes a fost Simona, o fana care si-a dorit neaparat sa aiba in posesie unul dintre vestitele fesuri ale lui Tibi.

Poti asculta Alarma ProFM cu Gicu si Nicolai, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 06:30, numai la ProFM!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni