Smiley vrea sa castige trofeul Best European Act la MTV EMA 2015

14 Octombrie 2015, 14:57

Smiley vrea sa castige trofeul Best European Act la MTV EMA 2015

Milano, venim! Fani ai muzicii de peste tot, pregatiti-va! MTV EMA 2015 se-ntampla acum pe ro.mtvema.com, iar tu trebuie sa-ti votezi artistul care va intra in competitia pentru Best European Act!

1. Care sunt atuurile tale ca artist in aceasta “lupta” pentru titlul de Best Romanian Act la MTV EMA 2015?

- Cred ca am un atu foarte important: oamenii. Cei care imi asculta si imi dau mai departe muzica, cei datorita carora am ajuns sa fiu nominalizat pentru Best Romanian Act.

2. Ce ar insemna pentru tine sa castigi un premiu MTV?

- As fi foarte fericit. Ar fi a doua oara cand obtin premiul pentru Best Romanian Act.

3. Cum ai reactionat prima oara cand ti-ai vazut primul videoclip la MTV?- Uff... a trecut ceva timp de atunci. E un amestec de emotie, bucurie, simti ca iti fuge pamântul de sub picioare când iti vezi primul clip pe TV si, cu atât mai mult, pe MTV. Eu retraiesc si azi aceste emotii alaturi de artistii cu care lucrez la HaHaHa Production. Le vad reactiile, stralucirea din ochi cand trec prin aceasta etapa din cariera lor.

4. Cu ce artist international ti-ar placea sa faci un featuring?

- Sunt atât de multi artisti care imi plac si cu care as vrea sa cânt...sau sa imi cante piesele  Primele exemple care imi trec acum prin cap sunt John Legend, Robin Thicke sau Christina Aguilera.

5. De ce ti-e cel mai frica atunci cand esti pe scena?

- Nu prea sunt un tip superstitios si am o echipa buna in spate la fiecare concert, asa ca stiu ca exista rezolvare la orice lucru neprevazut.

6. Care e all time hit-ul tau preferat?

- Nu stiu daca pot sa spun ca e prima in lista mea de melodii preferate, dar cred ca ma reprezinta foarte bine - "Don't Worry Be Happy".

7. Daca ar fi sa dai tu un premiu MTV – unui artist – cine ar fi castigatorul/ castigatoarea si de ce?

- Sia mi se pare o voce si un songwriter cu un talent iesit din comun. Am vazut ca este si nominalizata pentru Best Female Video anul acesta. Sper sa castige.

8. Care este mesajul pentru cei care nu te-au votat inca?

- Ii astept sa intre pe ro.mtvema.com/_/smiley si sa câstigam impreuna titlul de Best Romanian Act la MTV EMA 2015.

Vezi cele mai bune momente

Relationate