• Emisiuni
  • Vocea României
  • "O sa te urasca Brenciu toata viata lui". Smiley face un anunt pe care il asteptau milioane de fani

"O sa te urasca Brenciu toata viata lui". Smiley face un anunt pe care il asteptau milioane de fani

"O sa te urasca Brenciu toata viata lui". Smiley face un anunt pe care il asteptau milioane de fani

Dupa ce la finalul lui 2013 si-a lansat cel de-al treilea album solo, “Acasa”, Smiley le pregateste fanilor un super concert. Pe 1 martie, la Sala Palatului artistul ii asteapta pe toti cei care ii apreciaza muzica “Acasa” ,un show intens pregatit, la care acesta lucreaza de ceva vreme.

Imediat cum au aflat vestea, fanii au inceput sa comenteze pe Facebook, cu gandul la Horia Brenciu, considerat de multi "veteranul" concertelor de la Sala Palatului. "O sa te urasca Brenciu toata viata lui! :))"“Iti da voie Brenciu!? :))", “Acasa la Brenciu... :)) Cred ca va lasa pe toti acolo ca macar acolo sa fiti egali cu el...ca la Vocea Romaniei...slabe sanse”, sunt cateva dintre cele mai amuzante mesaje primite de la fani.

Adevarul este ca, in 2014, dupa ce a facut traditie concertand trei ani la rand la Sala Palatului, Horia Brenciu si Orchestra lui trec la un alt nivel, mutand distractia intr-o alta locatie, la Romexpo, pe 29 martie.





Acasa” va fi un concert care ma reprezinta, un concert in care sa ma prezint in fata publicului asa cum sunt eu, cu ideile si nebuniile din mintea mea. Am visat constant la acest moment, mi l-am imaginat in fel si chip, nu a trecut o secunda fara sa nu-mi mai vina vreo idee, iar pe 1 Martie va astept la Sala Palatului sa vedeti rezultatul. Va fi un spectacol in care veti trece prin toate emotiile si veti simti muzica asa cum a fost creata si menita sa ajunga la ascultatori”, a declarat el. 
 

Pentru evenimentul din 1 martie, artistul a pregatit un show impresionant de proiectii, un spectacol  vizual nemaipomenit.  Scena va fi un loc in continua schimbare, iar toate elementele folosite vor spune povestea unei cariere la care Smiley lucreaza inca de la 18 ani. Din concert nu va lipsi nici gasca de prieteni de la Hahaha Production (Alex Velea, Sore, Cabron, Pacha Man, Don Baxter, Mihai Ristea, etc), pentru care artistul a pregatit cateva momente speciale.

 Biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua Eventim, Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Germanos, Domo,Librariile Carturesti si Humanitas.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni