Vestea pe care fanii o asteptau de 3 ani. Ce anunt a facut Smiley in urma cu putin timp

Vestea pe care fanii o asteptau de 3 ani. Ce anunt a facut Smiley in urma cu putin timp

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album

La trei ani de zile de la lansarea ultimului sau album, "Plec pe marte" (2010), Smiley se pregateste sa scoata pe piata un nou album, intitulat "Acasa". Lansarea oficiala va avea loc pe 21 noiembrie, a anuntat artistul.

"Albumul acesta l-am creat zambind. Asa imi place sa fac muzica si, in general, asa imi place sa traiesc. 'Acasa' nu este un simplu album, ci este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor. Sper ca acesta sa fie un album pe care il veti asculta cu placere nu numai acum, peste o luna sau un an, ci si peste zece ani. Imi doresc ca si atunci sa il ascultati si sa il simtiti la fel de optimist, la fel de emotionant si de bogat in trairi si semnificatii." spune Smiley.

Traieste magia de sambata seara: "Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata, de la 20:30, la ProTV.
 




Pana atunci, insa, Smiley are un nou videoclip. Realizat de HaHaHa Video Production, clipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul se opreste intr-o padure, in fata unei constructii neobisnuite, care in scurt timp capata forma unei case.  Intr-un moment de cumpana, insa, isi face aparitia un magician, precum cei din povesti. Pe masura ce casa din padure capata contur, isi mai fac aparitia si alte personaje determinate si entuziaste. Prietenia de care dau dovada cei implicati in ridicarea casutei ofera promisiunea unui final de basm. 



"Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii", declara Smiley. "Intregul album > este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor", a adaugat artistul.

Noul album al lui Smiley beneficiaza de o lansare in etape. Astfel, in paralel cu lansarea videoclipului realizat pentru Acasa, Smiley anunta si lansarea oficiala a albumului Acasa, care va avea loc pe 21 noiembrie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni