Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:57, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor aproape 2.2 milioane de romani.

A doua editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11 puncte de rating si 29% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.6 puncte de rating si 17.5% share.

Voci incredibile, decizii neasteptate si un spectacol grandios

Inca opt concurenti au reusit aseara sa intoarca scaunele antrenorilor, sa intre intr-una dintre cele patru echipe si sa inceapa pregatirile pentru urmatoarea etapa a competitiei. Emotiile au fost mari atat pentru participanti, cat si pentru Tudor, Smiley, Lori si Despot, iar surprizele au fost de fiecare data pe masura.

In cea de-a doua editie Vocea Romaniei, Tudor a adus in echipa sa doua concurente formidabile: Daria Grigoras si Meriam Jane Ndubuisi. Daria a cantat piesa Empire si l-a convins pe antrenor sa se intoarca inca din primele secunde ale reprezentatiei, iar Meriam a interpretat melodia You make me feel like a natural woman si a produs o adevarata lupta in randul antrenorilor, care si-au exersat cunostintele de limba italiana pentru ea.

Smiley 
le-a spus aseara bun venit in echipa sa lui Tudor Biletchi si lui Octavian Casian. Tudor a cantat din spatele cortinei melodia End of the road si a reusit sa-i uimeasca pe antrenori, care credeau ca este vorba despre o voce feminina, iar rocker-ul Octavian a interpretat intr-o maniera originala piesa A change is gonna come.

Echipa Lori s-a imbogatit duminica seara cu doua voci puternice: Jeannette Curta si Adriana Ciobanu. Jeannette a cantat fabulos piesa Feeling good si a reusit sa primeasca aplauze din partea publicului, iar Adriana a transmis foarte multa siguranta, dar si emotie atunci cand a interepretat melodia Bound to you (Burlesque).

In cea de-a doua editie Vocea Romaniei, Despot a adus in echipa sa doi rockeri: Alexandru Arnautu si Laurentiu Mihaiu. Alexandru a electrizat intreaga sala cu interpretarea piesei Electric eye, iar Laurentiu i-a cucerit pe antrenori cu vocea sa speciala atunci cand a cantat melodia Chasing cars.

Echipele incep sa prinda contur, iar antrenorii se gandesc la cea mai buna strategie pentru a castiga marele trofeu Vocea Romaniei. Vinerea aceasta, de la 20:30, show-ul continua, iar alte voci vor intoarce scaunele si vor naste pasiuni si controverse intre Tudor, Smiley, Lori si Despot. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!