Replici taioase, duete formidabile si foarte multa distractie in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei

27 Octombrie 2016, 13:26


	Replici taioase, duete formidabile si foarte multa distractie in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei

Vineri, de la 20:30, continua confruntarile la Vocea Romaniei! Antrenorii s-au pregatit, au analizat calitatile vocale ale concurentilor din fiecare echipa si au format inca sapte cupluri care se vor duela saptamana aceasta pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei.

Tudor, Loredana, Smiley si Moga vor fi inspirati de unul dintre concurenti si vor dezvolta o discutie complexa despre casatorie si jocul de table, iar Smiley se va indragosti de verbul a gresi. ”Eu cred ca tu ai studiat mai mult divorturi pana acum... La cate telefoane imi dai noaptea, m-am saturat!”, va spune foarte serios unul dintre antrenori.  

Tot vineri, vom asculta duete pline de energie sau sensibilitate, care-i vor face pe antrenori sa se contrazica si sa aiba reactii savuroase, iar printre piesele care vor fi interpretate se afla Alive, Lost on you sau House of the rising sun. In editia Vocea Romaniei de saptamana aceasta vom afla ce il va determina pe Moga sa-i spuna lui Tudor: ”In momente ca astea tind sa iert multe lucruri.” si vom urmari un moment extraordinar pus in scena de doua concurente care vor canta o melodie de musical.

Momente amuzante, bucurie pentru cei ramasi in competitie, lacrimi de tristete pentru cei care vor pleca acasa, energie, foarte multa emotie, salvari in ultimul moment, replici taioase, suspans, tensiune, decizii imprevizibile si foarte multa distractie! De toate aceastea, dar si de multe alte surprize vom avea parte vineri, intr-o editie extraordinara Vocea Romaniei, de la 20:30, numai la Pro TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!
Vezi cele mai bune momente

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO