• Emisiuni
  • Vocea României
  • Pavel Bartos, despre primul LIVE din sezonul 7 Vocea Romaniei: "Asteptati-va la o transformare cu totul spectaculoasa"

Pavel Bartos, despre primul LIVE din sezonul 7 Vocea Romaniei: "Asteptati-va la o transformare cu totul spectaculoasa"

Pavel Bartos, despre primul LIVE din sezonul 7 Vocea Romaniei: "Asteptati-va la o transformare cu totul spectaculoasa"

Tu dai tonul show-ului! Tu faci jocurile scenei! Acum, tu esti la butoane! Sa votezi e mai simplu ca niciodata, prin sms sau online, pe vocearomaniei.protv.ro. Da votul mai tare! Incep editiile live, vineri, de la 20:30, la PRO TV!

16 concurenti, cate patru din fiecare echipa, sunt gata sa inunde scena cu energie si dinamism si sa cucereasca LIVE publicul si antrenorii cu momentele pregatite pentru aceasta etapa a competitiei. Repetitiile sunt in toi, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot fac ultimele pregatiri pentru show-ul de vinerea aceasta si le dau sfaturi pretioase concurentilor cu care vor incepe editiile live.

In asteptarea primei editii live a sezonului cu numarul 7, Pavel Bartos ne-a acordat un interviu in exclusivitate. Vezi ce a raspunsul prezentatorul de la Vocea Romaniei.

- Cum te pregatesti de primul live din sezonul sapte Vocea Romaniei?

- Am fost la sala si am facut sport in doua zile cat altii in patru luni, asa ca asteptati-va la o transformare cu totul spectaculoasa. :) Dar, cu toate acestea, antrenorii vor fi cei care vor excela, iar eu sper sa ma ridic la nivelul lor. 

- La ce trebuie sa ne asteptam de la primul show LIVE?

- Va fi foarte mult entuziasm, vor fi voci extraordinare si vom avea parte de multa tensiune si foarte multa emotie, pentru ca am vazut in repetitii niste concurenti care-si doresc cu ardoare sa fie Vocea Romaniei. Daca pana acum iti mai dadeai seama cam care ar putea sa mearga mai departe, acum nu-ti dai seama cine va fi. Depinde foarte mult de prestatia de moment. 

- Cum sunt antrenorii acum, inainte de primul live?

- Antrenorii sunt mai abitir ca altadata. Se vede foarte clar ca isi doresc mult toti, nu neaparat ca ei sa castige, ci ca ai lor concurenti sa faca niste momente fabuloase. La un moment dat publicul va decide cine este mai bun sau cine e mai putin merituos.

- Cum sunt cele patru echipe?

- Toate sunt foarte concentrate. Am vazut niste alegeri muzicale care ma bucura, ma regasesc in ele, pe care le fredonez cu drag, insa ceea ce reusesc concurentii e uluitor. La repetitii, mi s-a intamplat chiar sa nu recunosc de prima data piesele cantate de ei, pentru ca nu avem de-a face cu imitatii. Ei isi gasesc de fapt stilul si cred ca asta e cel mai important lucru, ca interpreteaza piesele intr-un stil propriu. Multi intra cu niste asteptari foarte mari, dar cei care ajung cat mai sus sunt cei care evolueaza.

Echipele sunt diferite, difera in functie de antrenori, de stilul antrenorilor, cu toate ca si acestia sunt schimbati in acest sezon. Isi doresc foarte mult ca ai lor concurenti sa fie la cel mai inalt nivel. Exista foarte multa determinare. Toata bucuria va fi cu siguranta in timpul show-ului.

Vinerea aceasta, primii 16 concurenti vor face un show ne neuitat pe scena celei mai tari competitii a vocilor, Vocea Romaniei, in prima editie live din sezonul sapte!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni