Oana Brutaru: "Cred ca la Vocea Romaniei s-au adunat cele mai bune voci din tara!"

Oana Brutaru: "Cred ca la Vocea Romaniei s-au adunat cele mai bune voci din tara!"

Oana Brutaru, o studenta de 21 de ani care a cantat melodia "Proud Mary", un cover al Tinei Turner dupa formatia Creedence Clearwater Revival, a intrat din echipa Loredanei de la Vocea Romaniei.

Afla mai multe despre Oana din interviul de mai jos:

De cat timp canti?

De  la varsta de 10 ani am inceput sa cochetez cu muzica, ca mai apoi pe la varsta de 13 ani sa incep sa  ma preocup de muzica mai serios.

Care e cel mai bun sfat legat de muzica pe care l-ai primit pana acum?

Sa am incredere in mine si sa cred in talentul meu, pentru ca muzica ma reprezinta, face parte din mine.

In cat timp inveti sa canti o piesa noua?

Depinde de complexitatea piesei, dar in general cam o zi. Sa o pot invata, sa o pot trece prin mine.Vreau ca piesa sa o fac sa fie a mea, si nu a celui care o canta!

Cum ti se par ceilalti concurenti?

Ceilalti concurenti mi se par foarte buni. Sincer, cred ca s-au adunat la Vocea Romaniei cele mai bune voci din Romania. Fiecare concurent e bun in felul lui, in stilul lui..insa cred in sansa mea si stiu ca nu am venit degeaba la acest concurs,ca exista cineva acolo Sus care ma iubeste si ma va ajuta sa-mi indeplinesc visul. 

Cine sunt cei care te sustin?

Familia este cea care ma sustine cel mai mult, insa am o gramada de amici pe Facebook care ma sustin. De cand am aparut in emisiune, primesc in fiecare zi felicitari si multe incurajari. Asta ma bucura si imi da puterea sa merg mai departe si sa fiu mai ambitioasa.

Care e cel mai mare critic al tau?

Cel mai mare critic al meu ..sunt EU. Asta pentru ca sunt perfectionista si pentru ca vreau sa fiu cea mai buna. Mostenesc asta de la tatal meu si ii multumesc in fiecare zi lui  Dumnezeu pentru parintii pe care ii am.

Care sunt avantajele faptului de a avea voce si de a sti sa canti, in general? Ce beneficii ti-a adus acest talent pana acum?

Avantajele sunt multe si depinde cum privesti  lucrurile. Nu pot sa spun ca nu ma bucur de avantajele materiale ale muzicii dar nici nu pot spune ca sunt cel mai important lucru. La un moment dat banii sunt foarte importanti ca sa intretii ceea ce construiesti, dar iti trebuie si putin noroc, sa fii la locul si momentul potrivit ca sa poti reusi. E o chestiune mai complicata celebritatea, hehe..conteaza sa ramai tu, sa nu uiti de unde ai plecat si sa iti doresti din ce in ce mai mult de la tine.

Vezi Vocea Romaniei editia a cincea INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/VoceaRomaniei

Care sunt artistii tai preferati?

Ador muzica buna.. imi plac artistii care transmit sentimente, care schimba daca vrei, conceptii, care te fac sa privesti lucrurile si din alta perspectiva. Imi place de la Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn, Patti Labelle pana la Justin Timberlake, Adele, Jessie J. etc.

Ce schimbari speri sa aduca in viata ta aparitia in emisiunea Vocea Romaniei?

Sper ca acest concurs sa imi indeplineasca cel mai mare vis, acela de a fi cunoscuta, de a ma ajuta sa transmit muzica asa cum o simt eu, adica  de a imi da sansa pe care nu am avut-o niciodata!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni