Noutati de la "The Voice". Ce se intampla cu juratii din toamna

Noutati de la "The Voice". Ce se intampla cu juratii din toamna

Sezonul 7 de la show-ul "The Voice" vine din toamna cu noi surprize pentru telespectatori, iar producatorii aduc noi jurati in echipa.

Printre schimbarile pe care producatorii le fac in mod normal pentru un nou sezon, de aceasta data, in sezonul 7, juratii se schimba si ei. Potrivit unui anunt oficial din partea echipei, Gwen Stefani va ocupa un scaun rosu la masa juratilor.

 

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

 

Frumoasa cantareata va juriza alaturi de Pharrel Williams, Adam Levine si Blake Shelton, iar in ceea ce priveste sezonul 8 se pare ca un loc asigurat este cel al Christinei Aguilera, artista se va intoarce in show imediat dupa ce se va bucura de concediul de maternitate.

 

Producatorii show-ului promit sa le faca o primire cum se cuvine celor noi din echipa, lui Pharell si lui Gwen, dar nici nu ii vor neglija pe Adam si pe Blake. 

 

In luna aprilie Adam a marturisit pentru Hollywoodlife.com ca nu a semnat un nou contract pentru ca inca nu stia daca va mai avea timp pentru asa ceva, iar acum face din nou partea din echipa juratilor.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni