• Emisiuni
  • Vocea României
  • Momentul pe care fanii nu il vor uita prea curand! Delia Pitu salvata in ultimul moment de Marius Moga

Momentul pe care fanii nu il vor uita prea curand! Delia Pitu salvata in ultimul moment de Marius Moga

Momentul pe care fanii nu il vor uita prea curand! Delia Pitu salvata in ultimul moment de Marius Moga

Delia Pitu si Roxana Morar sunt doua concurente care vor ramane multa vreme in mintea audientei. Tudor Chirila le-a pus in fata unei piese greu de interpretat, dar vocile lor puternice au demonstrat din nou ca merita sa mearga mai departe.

In cea de-a doua runda de confruntari, Tudor a decis ca Delia si Roxana "sa se dueleze in ringul vocilor", antrenorul considerand ca ambele pot face fata unei provocari muzicale care nu a mai fost pana acum la "Vocea Romaniei". Cele doua concurente au fost provocate sa interpreteze piesa "I can't get no satisfaction", in varianta lui Bjork si PJ Harvey.

Citeste si: Vezi aici momente VIDEO din prima editie Vocea Romaniei!

Ambele concurente s-au temut inca de la inceput de alegerea muzicala a lui Tudor si au considerat-o o piesa foarte grea si dificil de interpretat. Delia si Roxana au vrut sa demonstreze ca locul lor este in aceasta competitie si au reusit sa puna in scena o reprezentatie extraordinara.

Tudor Chirila s-a aratat multumit de alegerea facuta si de interpretarea fetelor, iar dupa discutiile care au avut loc intre ceilalti antrenori, cantaretul a marturisit ca se bucura ca a reusit inca o data sa starneasca atatea controverse.

Dupa incheierea reprezentatiei, artistul a fost nevoit sa faca o alegerea, iar aceasta a fost Roxana Morar. Delia Pitu a fost pe punctul de a parasi competitia Vocea Romaniei, insa unul dintre antrenori a decis sa o salveze. In ultimul moment, Marius Moga a hotarat ca Delia sa devina membra a echipei sale si astfel drumul concurentei in competitia vocilor continua, urmand sa o vedem in LIVE-uri. 

Delia Pitu a intrat in #EchipaMoga. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni