Milioane de romani insetati de voce in a treia editie Vocea Romaniei!

Milioane de romani insetati de voce in a treia editie Vocea Romaniei!

Tudor, Smiley, Lori si Despot au continuat vineri cautarea celei mai bune voci din sezonul sapte Vocea Romaniei, s-au luptat pentru concurenti, dar s-au si distrat si au reusit sa aduca in echipele lor noi posesori de talent extrem de carismatici si cu un potential vocal urias.

Pavel Bartos a adus distractia in culise si a fost in permanenta alaturi de sustinatori si de participanti, ajutandu-i de fiecare data pe cei din urma sa urce pe scena increzatori si cu zambetul pe buze.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:39, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

A treia editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.2 puncte de rating si 28.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 17.6% share. 

Voci formidabile, reactii fabuloase si un spectacol incendiar

Inca opt concurenti au reusit vineri sa impresioneze, sa intoarca scaunele antrenorilor si sa mearga mai departe in competitie. Acestia au facut un show memorabilpe scena, s-au transpus complet in melodiile pe care le-au cantat si i-au incantat pe toti cei prezenti in sala. Despot a inceput increzator a treia runda de auditii pe nevazute si a declarat despre relatiile cu colegii sai: ”Imi place pe scaunul de antrenor si chiar ma inteleg foarte bine cu toti antrenorii.”. ”Ne incurca rau baiatul asta nou, ne cam face pe toti. Vrajitor Despot... Dar eu sunt pregatit sa castig urmatorul trofeu Vocea Romaniei.”, a spus Smiley, iar Tudor a completat: ”Interesant Despot. Cand isi doreste un concurent, ii zice doua vorbe, l-a bagat in ceata si dupa tace malc. Smiley e the guy next door. Cand te ajuta, cand te incurca. Loredana e pe sentimente ”. ”Smiley vad ca se da bine pe langa Chirila si ma intreb daca nu cumva era mai bine pentru el sa se indrepte spre Adrian. Eu imi vad de treaba mea si caut voci speciale.”, a spus Lori despre colegii ei.

Tudor a adus vineri in echipa sa doi concurenti extraordinari: Amedeo Chiriac si Lidia Isac. Amedeo a cantat plin de sensibilitate si emotie melodia Sandcastles si i-a cucerit pe antrenori cu vocea lui calda, reusind sa porneasca un duel muzical intre Tudor si Lori. Lidia a intereptat perfect piesa When We Were Young, i-a cucerit pe toti si a declarat ca s-a indragostit de antrenorul in echipa caruia a ales sa mearga.

Smiley a reusit aseara sa-i aduca in echipa sa pe Marius Stoica si pe Olga Roman. Marius a cantat piesa Soulstorm, a dansat pe scena si a transmis foarte multa energie, reusind sa le induca o stare foarte buna antrenorilor. Olga a interpretat fabulos piesa When The Music Dies, iar cele patru scaune s-au intors in ultima clipa, dandu-i foarte mari emotii concurentei.

Echipa Lori s-a imbogatit aseara cu doua voci puternice: Ioan Mihail Tirica si Amalia Uruc. Ioan s-a dezlantuit pe scena, a demonstrat ca este un muzician desavarsit, a cantat piesa Use Somebody si a reusit sa impresioneze antrenorii cu calitatile sale vocale remarcabile. Amalia a interpretat melodia Seven nation army, a avut atitudine, s-a bucurat de fiecare clipa si le-a transmis tuturor acest lucru.

Si Despot a reusit vineri sa aduca tot doi concurenti in echipa sa: Andrada Cretu si Razvan Marcuci. Vocea Andradei a sunat formidabil cand a cantat piesa What a man, iar Razvan a reusit sa impresioneze atat cu vocea sa, cat si cu interpretarea melodiei Chandelier la chitara. Cei doi au primit foarte multe laude din partea antrenorilor si felicitari pentru alegerile muzicale facute.

Antrenorii si-au impartit vocile frateste in cea de-a treia runda de auditii pe nevazute, cate doua pentru fiecare echipa. Vinerea viitoare, de la 20:30, noi concurenti vor demonstra ca doar vocea conteaza, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni