• Emisiuni
  • Vocea României
  • Lidia, Daria, Maria si Stefan sunt gata sa impresioneze publicul in cel de-al doilea show live Vocea Romaniei

Lidia, Daria, Maria si Stefan sunt gata sa impresioneze publicul in cel de-al doilea show live Vocea Romaniei

Lidia, Daria, Maria si Stefan sunt gata sa impresioneze publicul in cel de-al doilea show live Vocea Romaniei

Lidia Isac, Daria Grigoraș, Maria Radeanu si Stefan Stiuca, din echipa Tudor, sunt gata sa impresioneze publicul in cel de-al doilea show live Vocea Romaniei!

Vineri, de la 20:30, emotiile continua pentru urmatorii 16 concurenti care au reusit in etapa Confruntarilor sa-si convinga antrenorii ca merita sa ajunga in show-urile live de la Vocea Romaniei.

Saptamana aceasta, Lidia Isac, Daria Grigoras, Maria Radeanu si Stefan Stiuca, din echipa Tudor, vor urca pe scena, vor prezenta patru momente fabuloase si vor face tot posibilul sa obtina voturile telespectatorilor, dar si increderea antrenorului lor, pentru a merge mai departe.

Lidia Isac s-a nascut in Sankt Petersburg, dar acum locuiste in Chisinau. Datorita timbrului sau vocal grav, Lidia a fost denumita ”micuta Edith Piaf a Moldovei”, titulatura pe care a dobandit-o in adolescenta, atunci cand a inceput sa cante in limba franceza. A mai participat la Vocea Frantei si pana acum a avut spectacole in Belgia, Olanda, Israel, Rusia si Suedia.


Daria Grigoras este din Iasi, este pasionata de informatica si isi doreste sa mearga la studii in Marea Britanie. Daria a inceput sa cante de la patru ani, a facut canto timp de zece ani si a luat cursuri de pian trei ani. A participat la mai multe festivaluri din Europa, unde a obtinut locul intai, iar aceste premii i-au dat intotdeauna de inteles ca este pe drumul cel bun cu muzica.


Maria Radeanu vine din Iasi si canta de cand se stie. La varsta de cinci ani, mama a dus-o la canto, iar profesoara i-a insuflat pasiunea pentru muzica. Maria a studiat vioara si pianul, a mers la mai multe festivaluri si concursuri, este extrem de studioasa, muncitoare si foarte ambitioasa. Este dependenta de prieteni si vorbeste de fiecare data cu emotie despre familia ei, pe care o iubeste enorm.


Stefan Stiuca este din Bucuresti si a inceput sa faca muzica intamplator, in urma cu sapte ani, el fiind sportiv de performanta – a practicat arte martiale de contact. Spune ca muzica a dat peste el, nu a cautat el acest drum. Isi dorea sa lupte in cusca si a ajuns sa fie artist. In acest moment canta intr-o trupa. Nu are studii in domeniu, insa colegii lui considera ca e suficient sa ai talent. Stefan are studii economice, dar nu a activat niciodata in acest domeniu.


Vineri, romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiunea de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.

 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni