• Emisiuni
  • Vocea României
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Smiley. Cu ce personaje din desene animate a asociat antrenorii de la Vocea Romaniei

INTERVIU EXCLUSIV cu Smiley. Cu ce personaje din desene animate a asociat antrenorii de la Vocea Romaniei

INTERVIU EXCLUSIV cu Smiley. Cu ce personaje din desene animate a asociat antrenorii de la Vocea Romaniei

Smiley se numara printre cei mai apreciati artisti de la noi din tara, dar si atunci cand intra in rolul de antrenor la "Vocea Romaniei" este la fel de indragit. Artistul a raspuns unui set de intrebari special pentru fanii "Vocea Romaniei":

- Esti nominalizat la MTV EMA Best Romanian Act 2015! Si tu, dar si Feli! A fost party in HaHaHa Production cand s-au anuntat nominalizarile?

- "Ne-am bucurat cu totii cand am aflat de nominalizari. Este cu adevarat o performanta si pentru HaHaHa Production, ca doi dintre artisti sa fie nominalizati la EMA in acelasi an. Sunt mandru de asta si, mai ales de Feli. Este o confirmare a faptului ca este un artist extraordinar si merita din plina aceasta recunoastere."

"Vocea Romaniei" continua auditiile pe nevazute vineri, de la 20:30, la ProTV.

 - Ai fost in SUA. Business sau fun?

- "Muzica."

- La ce ai lucrat in ultima perioada? Cand o sa auzim un nou single Smiley?

- "Am lucrat la mai multe proiecte in ultima perioada. De obicei, imi place sa ma implic in tot ceea ce lansam la HaHaHa Production. 

Va pregatesc ceva foarte curand. E o colaborare speciala, o piesa altfel, cu un mesaj care da de gandit… dar toate la timpul lor."

- Cum e Smiley – antrenorul de la "Vocea Romaniei"? Care este sfatul pe care il dai cel mai des?

- "Smiley ca antrenor este un tip calm si deschis, caruia ii place sa adune oamenii in jurul lui, la fel cum este si Omul. Intotdeauna le spun celor cu care lucrez ca trebuie sa fie ei insisi, sa cante cu inima, sa se bucure de muzica, pentru ca doar asa vor putea sa fie credibili in fata celor care-i asculta."

- Descrie #echipaSmiley in 3 cuvinte.

- "VOCE, FORTA, SENSIBILITATE."

- Cu ce personaje din desene animate asociezi antrenorii de la Vocea Romaniei? (inclusiv pe tine).

- "Mi-e greu sa gasesc cate un personaj potrivit pentru fiecare dintre antrenori. Cred ca avem cu totii un pic din spiritul unui vrajitor. Trebuie sa vrajim concurentii ca sa-i aducem in echipele noastre, iar apoi sa vrajim publicul cu cele mai bune piese si cele mai bune voci. 

Daca e sa vorbesc pentru mine, eu ma declar mare fan Bugs Bunny. Cred ca avem cateva lucruri in comun, mai ales ca suntem nascuti in aceeasi zi si in aceeasi zodie."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni