Incepand de vinerea aceasta, Oana Tache este digital host la Vocea Romaniei!

13 Noiembrie 2017, 11:59


	Incepand de vinerea aceasta, Oana Tache este digital host la Vocea Romaniei!

Vinerea aceasta incep live-urile Vocea Romaniei! Conecteaza-te la show-ul in care vocea e vedeta, fii gata sa iei parte in direct la cea mai tare competitie din aceasta toamna!

Incepand de saptamana aceasta, in fiecare vineri, PRO TV extinde experienta Vocea Romaniei in online, iar Oana Tache este gazda din digital care intoarce pe toate fetele vedetele, invitatii speciali si concurentii care lupta anul acesta pentru marele trofeu. De la ora 19:30, dar si in pauzele de publicitate, descopera atmosfera din backstage si fii mai aproape de preferatii tai pe pagina de facebook Vocea Romaniei.

“Intr-o lume in continua schimbare, era firesc sa aderam la trend-urile internationale si sa venim cu un concept care sa aduca telespectatorul mai aproape de Vocea Romaniei, in online. Ma bucur ca aceasta idee a fost sustinuta, s-a dezvoltat frumos, si ma bucur ca am alaturi o echipa de oameni extrem de deschisi, care cred in inovatie. Asadar, va dau intalnire pe facebook-ul Vocea Romaniei in fiecare vineri! Sa descoperi ce se intampla in culise, sa nu ratezi niciun moment, sa fii alaturi de noi la fiecare pas, sa stai de vorba cu vedetele tale preferate si sa le spui concurentilor verde-n fata ce crezi despre ei, totul in real time. Sa vezi si ce nu se vede la TV si sa traiesti experienta celui mai tare show! Sa iei parte la actiune! Sa faci show odata cu noi! Popor de voce insetat, stai conectat!”– a spus Oana Tache, digital host Vocea Romaniei.

In numai patru zile, inainte de fiecare editie live Vocea Romaniei, dar si in pauzele de publicitate, Oana Tache e vocea din online si aduce intreaga experienta pe pagina oficilala de facebook a show-ului.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO