• Emisiuni
  • Vocea României
  • In premiera la Vocea Romaniei, un concurent va lua o decizie neasteptata in prima runda de confruntari, vineri, la 20:30

In premiera la Vocea Romaniei, un concurent va lua o decizie neasteptata in prima runda de confruntari, vineri, la 20:30

In premiera la Vocea Romaniei, un concurent va lua o decizie neasteptata in prima runda de confruntari, vineri, la 20:30

Emotii versus victorie, critici versus laude! incep confruntarile la Vocea Romaniei, vin cele mai grele decizii, vineri, de la 20:30! 

Tudor, Loredana, Smiley si Moga au ales Arena Nationala pentru a anunta cuplurile de duelisti, si-au motivat concurentii sa fie cei mai buni si le-au ales melodii care sa le puna vocile in valoare. 

Saptamana aceasta, vineri, in prima runda de confruntari vom asculta duete memorabile, formate din voci senzuale, puternice, pline de sensibilitate si emotie, iar printre piesele care vor fi interpretate se afla Take me to church, When the wild roses grow sau Can’t stop de feeling.

In ciuda faptului ca se vor confrunta vineri, doua concurente au devenit cele mai bune prietene si il vor determina pe antrenorul lor sa le spuna: ”Eu ma bazez ca doua femei care-si doresc foarte mult sa reuseasca si in muzica si in viata o sa-si arate coltii mai cu stil.”. in prima runda de confruntari vom vedea despre cine este vorba, dar vom asista si la un lucru neasteptat, care se va intampla pentru prima data pe scena de la Vocea Romaniei. Decizia unui concurent ii va uimi pe Tudor, Loredana, Smiley, Moga si Pavel Bartos, care vor ramane fara cuvinte.

Vom avea parte si de rock, adus in competitie de doua voci puternice, care vor crea un duet exploziv si vor starni comentarii si reactii savuroase in randul antrenorilor. Tot saptamana aceasta vom vedea si care sunt primii concurenti salvati, carora li se va mai da o sansa de a ramane in competitie, dar in echipa altui antrenor.

Vineri, de la 20:30, vom avea parte de o seara senzationala la Vocea Romaniei, vom vedea o demonstratie de breakdance din partea unui concurent, iar antrenorii se vor intrece in dansuri originale: Tudor le va arata colegilor lui cateva miscari din dansul economic, iar Loredana va reusi sa ii faca pe toti sa se ridice de pe scaune si sa danseze impreuna dansul pe sapte. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni