Tinerii si adultii din Iasi, dar si din localitatile din apropiere sau din Republica Moldova au petrecut o zi cu cantec la preselectiile celei mai bune competitii a vocilor si au incercat sa demonstreze ca vocea lor poate intoarce scaunele antrenorilor.

Aliona Munteanu si Ioan Bigea, fosti concurenti Vocea Romaniei in sezonul patru, au venit duminica sa-i incurajeze pe cei inscrisi in competitie si sa le impartaseasca din experienta lor de neuitat. ”Vocea Romaniei a fost pentru mine o terapie muzicala, psihologica chiar, care m-a ajutat sa ma descopar si mai mult. O experienta pe care ar trebui sa o incerce fiecare. Le doresc mult succes celor care acum fac cunostinta cu fenomenul Vocea si sa aiba multe surprize frumoase in relatia cu acest superb proiect.”, a spus Aliona.

Ioan Bigea a completat plin de entuziasm: ”Pentru mine, experienta Vocea Romaniei a fost mult mai mult decat o rampa de lansare. A fost un restart al vietii mele, o ocazie unica de a ma face auzit si de a-mi imbogati palmaresul muzical. Credeti in voi si doar asa veti fi VOCEA! Pentru ca VOCEA schimba destine, schimba vieti!”.

Ieri, hotelul Unirea din Iasi a fost luat cu asalt de sute de persoane trecute de 16 ani, care au venit pline de incredere si ales melodii dificile, care le-au solicitat calitatile vocale. Cei care au venit la auditii au repetat in permanenta, au fost plini de energie, s-au imprietenit si au aratat ca muzica ii face fericiti.

Preselectiile Vocea Romaniei continua weekendul aceasta, la Cluj, la hotel Golden Tulip Ana Dome, incepand cu ora 09:00. Toti ardelenii sunt asteptati duminica, 13 martie, sa demonstreze ca ei sunt Vocea!

Arata-le tuturor ca doar vocea conteaza, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor si intoarce scaunele tuturor antrenorilor!

 Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!