Cum te joci in aplicatia Fii Antrenor?

Cum te joci in aplicatia Fii Antrenor?

Asculta auditiile in premiera pe telefon sau tableta si alege-ti favoritii! Fa-ti echipa mai tare ca a lui Tudor, Loredana, Smiley sau Moga! Aduni mai multe puncte daca ghicesti ce concurenti merg mai departe si raspunzi rapid la intrebari!

Mecanismul jocului este impartit in doua:

  • Jocul Samptamanii - Atunci cand emisiunea nu este la TV
  • Jocul Live - In timplul emisiunii de la TV

 

1. Etapa Auditiilor pe nevazute

 

  • Jocul Saptmanii

Ai ureche pentru talent? Poti sa iti dai seama care sunt vocile care vor trece mai departe in urmatoarele etape? In aplicatie vei avea puse la dispozitie, in premiera, performantele unor concurenti care vor aparea in urmatoarea emisiune. Vei avea sansa sa fii antrenor si sa iti alegi, prin apasarea butonului "Eu te vreau!", care sunt acele voci care TU crezi ca vor merge mai departe. De asemenea, poti apasa Next pentru vocile in care nu ai incredere si nu crezi ca vor trece de aceasta etapa.

  • Jocul Live

Aceasta etapa a jocului este activa doar in timp ce emisiunea este la TV. Astfel, vei avea la dispozitie cate 30 de secunde pentru fiecare concurent sa prezici daca va trece mai departe si in ce echipa va ajunge. Dupa ce se termina emisiunea in aplicatie sunt afisate punctele acumulate in saptamana curenta, apoi aplicatia devine OFFLINE si ramane in aceasta stare pana este activat jocul pentru saptamana urmatoare.

Tine cont de faptul ca dupa ce votezi fiecare performanta poti sa-ti adaugi concurenti in echipa ta, chiar daca predictia ta este corecta sau nu.

2. Etapa Confruntarilor

 

  • Jocul Saptmanii

La fel ca in etapa ”Auditiilor pe nevazute”, in aplicatie vei putea asculta, in premiera, cateva confruntari care vor aparea in urmatoarea emisiune. Tu poti alege care dintre cei doi concurenti din confruntare merg in urmatoarea etapa. Pe masura ce asculti melodia, aplicatia o sa-ti semnaleze pe care concurent din cei doi il asculti. Poti sa iti aranjezi echipa asa cum doresti.

Pe langa predictii, incepand cu aceasta etapa te poti ocupa si de echipa ta. Poti sa stergi concurenti pe care deja i-ai ales (Atentie! Stergerea concurentilor te va costa puncte care se scad din punctajul total) sau sa adaugi alti concurenti din cei disponibili (Atentie! adaugarea de concurenti nu te costa nimic).

  • Jocul Live

In paralel cu ce se intampla la televizor in aplicatie puteti sa raspundeti la fiecare confruntare in parte, care va fi concurentul care va merge mai departe in live-uri la Vocea Romaniei. Incepand cu aceasta etapa, parerile voastre vor fi afisate in timp real pe televizor.

3. Etapa Show-urilor Live

 

  • Jocul Saptamanii

Incepand cu aceasta etapa, jocul se schimba. Spre deosebire de ”Auditiile pe nevazute” si ”Confruntarile”, unde pe baza melodiilor pe care le ascultai puteai sa iti exprimi parerea fata de ce concurent va merge mai departe sau nu, din ”Show-urile Live” trebuie sa alegi pentru fiecare echipa (Loredana, Moga, Smiley, Chirila) care sunt acei concurenti care vor merge mai departe la Vocea Romaniei. Nu uita ca poti sa arati pe Facebook si Twitter tuturor prietenilor tai ce alegi.

  • Jocul Live

Ce poti sa faci acum in timp ce show-ul este la televizor?

In timp ce asculti concurentii poti sa dai o nota performantei fiecarui concurent. Daca esti cu adevarat impresionat de vreun concurent ai la dispozitie butonul WOW.

- Poti sa-ti votezi favoritii, trimitand sms sau sunand la numerele de telefon alocate.

Talentul tau de jurat va fi apreciat de o tara intreaga. Alege chiar TU cine va fi Vocea Romaniei. SUCCES!

 

Nu uita! Poti castiga premii saptamanal sau marele premiu al concursului: un Iphone 6. Intra pe pagina Fii Antrenor si vezi ce poti castiga. De asemenea, citeste "Regulamentul Jocului" si afla exact cum poti sa castigi puncte

 

Aplicatia este disponibila pe tableta si telefon in Apple Store sau Google Play.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni