Cristina Vasiu, fosta concurenta la "Vocea Romaniei", are un nou single. Asculta aici "Feel ya"

12 Aprilie 2013, 12:04


	Cristina Vasiu, fosta concurenta la "Vocea Romaniei", are un nou single. Asculta aici "Feel ya"

Tanara, energica si talentata, Cristina Vasiu lanseaza primul single in colaborare cu J Yolo.

ProTV cauta din nou "Vocea Romaniei". Inscrie-te si tu la preselectii

“Feel Ya” este povestea unui joc al iubirii pe care oricine o traieste fara sa trebuiasca sa spuna “Te pup, pa pa!”.

Dupa experienta show-ului “Vocea Romaniei”, Cristina Vasiu si-a canalizat energia pe dezoltarea proiectului solo, asa a ajuns sa lucreze in studio cu, J Yolo, Magic Juice, DJ Sava, Mihai Ristea si Alex Cotoi.

Am avut alaturi o gasca minunata care si-a pus, in acorduri, tot talentul pentru a realiza acest single. “Feel ya” este portia de energie pe care toata lumea o poate savura in club alaturi de prieteni, este jocul iubirii pe care tinerii il experimenteaza in cele mai diverse forme. Ma bucur enorm ca-l am alaturi pe J Yolo, iar prin stilul inconfundabil a reusit sa dea un suflu inconfundabil melodiei”, a spus Cristina Vasiu.

“Feel ya” este prima colaborare pe care J Yolo o lanseaza dupa succesul hit-ului “Te pup, pa pa!”. “Mi-a placut timbrul vocal al Cristinei inca de cand am auzit-o prima oara la ‘Vocea Romaniei’. Ma bucur ca am putut sa concretizam aceasta colaborare. Piesa ni se potriveste perfect, este ideala pentru petrecerile de vara din cluburi si speram ca fanilor sa le placa la fel de mult cum ne place noua”, spune J Yolo.

FULLSCREEN
Cristina Vasiu si J Yolo lanseaza “Feel Ya”!
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO