• PRO TV
  • Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

Tehnica sarutului si semnele zodiacale au o foarte mare legatura, asa ca nu ar strica sa verifici cum te descriu astrele din acest punct de vedere si, mai ales, cu cine vei avea parte de cele mai pasionale saruturi, in functie de zodie.

Sarutul! Este una dintre cele mai simple placeri din cuplu asa ca merita sa ne bucuram din plin de el. Iar cand gasim partenerul perfect, de la un sarut se pot intampla o multime de lucruri: fie urmeaza o partida de amor nebun, fie ne dam seama ca ar trebui sa punem capat relatiei in care ne aflam.

De vreme ce sarutul are un rol atat important in viata intima a fiecaruia dintre noi, trebuie sa stim cat mai multe lucruri despre el. Iata deci cu ce zodie ar trebuie sa te saruti ca sa te simti ca in al noulea cer.

Berbec

Pentru Berbeci, partenerul perfect pentru un sarut ca in filme este un nativ din zodia Gemeni. Romantici prin excelenta, nativii in Gemeni sunt adevarati maestri, iar sarutarile lor sunt speciale, diferite si cald. Ele le echilibreaza pe cele ale Berbecilor, ceva mai impulsive.

Taur

Partenerul ideal in arta sarutului pentru nativii din Taur sunt cei nascuti in Capricorn. spun printr-un sarut tot ceea ce nu spun cu ajutorul cuvintelor. De fiecare data cand partenerii lor se simt tristi, deprimati sau stresati, sarutul senzual al Capricornilor devine un adevarat remediu.  

Citeste despre restul zodiilor AICI.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni