Jordan Smith a impresionat o lume intreaga cu vocea sa pe scena show-ului The Voice, iar le ofera celor care ii apreciaza talentul o surpriza de zile mari. Castigatorul The Voice si-a cerut de sotie iubita la Boston Public Garden si a publicat pe internet o imagine pentru ca lumea intreaga sa stie ca a facut pasul cel mare. 

Citeste si: "Imi era dor de muzica, am microbul asta in sange". Ce a povestit Cristina Balan din culisele show-ului Vocea Romaniei

Kristen Denny, viitoare doamna Smith, ii este alaturi lui Jordan de trei ani, timp in care au trait o frumoasa poveste de dragoste. Vestea i-a bucurat si pe prietenii celebri ai lui Smith, actorul Henry Winkler numarandu-se printre cei care s-au grabit sa ii felicite pe cei doi indragostiti, scrie PeopleIn varsta de 22 de ani si originar din Kentucky, Jordan Smith a pregatit pentru finala "The Voice" trei reprezentatii incendiare. In duet cu antrenorul sau, tanarul a cantat single-ul "God Only Knows", o interpretare care a emotionat profund audienta. Tot in ultima editie a sezonului 0 "The Voice", Jordan a cantat un catec de Craciun, numit "Mary Did You Know", dar si piesa clasica "Climb Every Mountain" din "Sound of Music".