Caravana „Vocea Romaniei” cauta vocile uimitoare din Bucuresti, pe 28 si 29 iunie

Caravana „Vocea Romaniei” cauta vocile uimitoare din Bucuresti, pe 28 si 29 iunie

„Vocea Romaniei”, emisiunea ce a tinut in fata ecranelor milioane de romani si a inregistrat rezultate record de audienta la editiile precedente, continua cautarea celor mai bune voci in capitala. Pe 28 si 29 iunie, caravana „Vocea Romaniei” soseste in Bucuresti, la hotelul Phoenicia, dupa ce a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Editia a patra “Vocea Romaniei” invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa impresioneze prin voce la preselectiile din orasul lor. Cei inscrisi pe platforma online sunt asteptati sambata si duminica la hotel Phoenicia (blvd. Alexandru Serbanescu, nr. 87), pentru a demonstra de ce merita sa castige trofeul „Vocea Romaniei” si marele premiu de 100.000 de euro. 

 

La prima preselectie din Cluj-Napoca, de pe 8 iunie, transilvanenii au cantat in cadrul auditiilor pana tarziu in noapte. Participantii si-au asteptat rabdatori randul, pentru a arata de ce merita sa fie urmatoarea voce a Romaniei. 

 

La Iasi, pe 15 iunie, indragostitii de muzica si-au testat limitele vocale prima faza a preselectiilor incurajati de Iulian Canaf, fostul concurent al primului sezon “Vocea Romaniei”.

 

La Timisoara, pe 22 iunie, timisorenii si-au aratat preferintele pentru Rihanna si Christina Aguilera, ale caror melodii au fost preluate in cadrul auditiilor. Doua foste concurente de la editia trecuta, Kinga si Claudia Iuga, au venit sa ii sustina pe noii participanti.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni