• Emisiuni
  • Vocea României
  • Antrenorii au ales primii sase concurenti care intra in etapa show-urilor live la Vocea Romaniei!

Antrenorii au ales primii sase concurenti care intra in etapa show-urilor live la Vocea Romaniei!

Antrenorii au ales primii sase concurenti care intra in etapa show-urilor live la Vocea Romaniei!

Knockout-urile continua vinerea viitoare, de la 20:30, numai la Pro TV!

Vineri, concurentii si antrenorii de la Vocea Romaniei au inceput cea mai dura faza a competitiei: knockout-urile. Daca pana acum Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut posibilitatea de a salva cele mai bune voci, de data aceasta au fost nevoiti sa renunte la ele si sa ia decizii extrem de grele. Seara a fost plina de tensiune, suspans, emotii si o lupta incredibila pentru un loc in etapa live-urilor, iar detaliile au fost cele care au facut diferenta.

Prima runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a inregistrat 9.2 puncte de rating si 24.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.4 puncte de rating si 16.8% share. La nivel national, in minutul de maxima audienta de la 21:51, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 1.8 milioane de romani. 

Voci extraordinare, lupta apriga si alegeri inspirate

Prima runda a knockout-urilor de la Vocea Romaniei le-a adus telespectatorilor o seara extraordinara, in care concurentii au dat totul pentru a reusi sa impresioneze si sa ajunga cu un pas mai aproape de marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro. S-a dus o lupta incredibila, iar antrenorii au nominalizat cate trei concurenti care au urcat impreuna pe scena, au cantat cate o melodie, iar la final numai unul a fost ales sa mearga mai departe. Tensiunea a fost la cote maxime, insa Pavel Bartos a destins atmosfera si i-a ajutat pe concurenti sa treaca peste emotii.

Trei reprezentanti ai echipei Smiley au urcat vineri primii pe scena. Concurentii au asteptat cu sufletul la gura, iar antrenorul i-a ales pe Maria Avramescu, Ion Barbu si Ramona Nerra. Maria a interpretat fara greseala melodia Changing, Ion si-a demonstrat inca o data calitatile vocale interpretand piesa Boschetar, iar Ramona i-a cucerit pe toti cu melodia I have nothing. Concurentii au adus momente memorabile la Vocea Romaniei, insa Smiley a trebuit sa renunte la doi dintre ei si a spus la final: „E o etapa care nu-mi place deloc, pentru ca era greu oricum sa alegem dintre doi foarte buni, acum sa aleg din trei foarte buni este extrem de greu. In echipa Smiley calatoria continua si dupa Vocea Romaniei. Asa cum stiu eu, prietenii nu se despart niciodata. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Cu Ramona Nerra ne revedem in etapa live-urilor.


Tudor i-a nominalizat pentru prima lupta a serii din echipa sa pe Robert Botezan, Vlad Constantin si Francesca Ilie. Cei trei au avut emotii foarte mari, dar au urcat pe scena hotarati sa ramana in competitie. Robert a incercat sa convinga cu o interpretare inedita a piesei With or without you, Vlad i-a uimit inca o data pe toti cu timbrul sau special si a cantat melodia Hamburg song, iar Francesca a interpretat in forta si cu siguranta piesa That’s life. Concurentii s-au ridicat la nivelul asteptarilor, au fost felicitati, iar Tudor a decis: „Eu m-am chinuit sa fie bine si este foarte complicat acum. O sa merg mai departe cu Robert.”. Robert Botezan continua competitia.


Loredana s-a gandit mult pe cine sa aleaga pentru primul knockout al echipei sale si i-a chemat pe scena pe Stefan Roscovan, Adelina Borsan si Florin Popa. Stefan a cantat melodia Bad girls si a ridicat sala in picioare, Adelina Borsan a interpretat formidabil o piesa dificila, What’s love got to do, iar Florin Popa si-a folosit toate cunostintele muzicale si a cantat fara greseala melodia A team, reusind sa atinga note spectaculoase. Antrenorii au comentat alegerile pieselor si le-au dat sfaturi concurentilor, iar Loredana a fost nevoita sa ia o decizie si a spus: „Va multumesc pentru remarci si, in primul rand, vreau sa va multumesc voua. In aceasta seara aleg sa merg mai departe cu Stefan Roscovan.”. Cu Stefan Roscovan ne revedem in live-uri.


Lui Marius Moga i-a fost greu sa nominalizeze trei voci senzationale din echipa lui, insa a decis si i-a trimis in lupta pe Ana Maria Rosu, Cezar Panaitescu si Ionut Trif. Cei trei concurenti au fost increzatori in calitatile lor vocale, au pregatit melodii speciale si au urcat pe scena plini de speranta si dorinta sa mearga mai departe. Ana Maria a interpretat in forta piesa Chain of fools, Cezar Panaitescu nu a renuntat la stilul sau si a cantat piesa Viva la vida, iar Ionut Trif a cantat plin de energie si nerv melodia Wicked game. Antrenorii si-au spus parerile, dar decizia i-a apartinut lui Moga, care a ales in final: „Ma bucur ca v-ati descurcat bine toti trei. E mai greu decat la dueluri, sa aleg dintre trei voci, nu doar doua. E greu sa alegi pe cineva si sa simti ca-si doreste sa ajute echipa noastra sa dea o finala buna sau un castigator. O sa merg mai departe cu Ionut.”. Ionut Trif continua lupta la Vocea Romaniei. 


Smiley i-a adus pe scena pentru cel de-al doilea knockout al serii din echipa lui pe Alexandru Musat, Barbara Isasi si Miruna Ionescu. Concurentii s-au pregatit intens si au demonstrat ca isi doresc sa mearga mai departe. Alex a cantat magistral melodia I wish si demonstrat inca o data ca este un artist complet, Barbara transmis foarte multa sensibilitate si pasiune cand a interpretat melodia Solamente tu, iar Miruna a cantat piesa Skyfall si a facut scena sa vibreze. Cei trei au fost foarte diferiti, iar decizia lui Smiley a fost una foarte grea si le-a spus: „Imi place foarte mult ce ati facut pe scena. Ati avut dinamism, emotie si dramatism. Voi merge mai departe catre Vocea Romaniei cu Alex.”. Alexandru Musat a reusit sa impresioneze si ajunge in etapa live-urilor.


Ultima lupta a serii a fost asigurata de echipa Loredana, care i-a ales pe Georgiana Agarici, Eduard Santha si Andreea Ioncea sa urce pe scena. Concurentii au fost in permanenta incurajati de Lori si au demonstrat ca au calitati vocale de exceptie. Georgiana a cantat piesa Love on the brain si a imbinat perfect senzualitatea cu forta, Eduard Santha a interpretat melodia Just a gigolo si a creat un moment plin de energie si vibratie, iar Andreea a cantat piesa In the name of love si i-a impresionat pe toti cu timbrul ei vocal cameleonic. Antrenorii au apreciat evolutia celor trei, au facut previziuni si pariuri, iar Loredana a decis: „Ati fost fantastici, ati cantat foarte bine, ati aratat foarte bine, incat pentru mine este o decizie foarte grea si voi stiti lucrul asta. Voi merge mai departe cu Andreea Ioncea.”. Andreea Ioncea continua lupta la Vocea Romaniei.


Antrenorii au ales vineri primii sase concurenti care merg in etapa live-urilor, iar romanii au avut parte de o editie extraordinara Vocea Romaniei, in care distractia s-a imbinat perfect cu emotia, tensiunea si suspansul.

Vinerea viitoare, de la 20:30, knockout-urile continua, iar antrenorii vor decide care sunt concurentii care le vor completa echipele pentru etapa show-urilor live. Va fi o editie incredibila, plina de reactii spectaculoase si decizii surprinzatoare.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni