Andrada Cretu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

13 Decembrie 2017, 15:39


	Andrada Cretu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Andrada Cretu este din Drobeta Turnu Severin si are doar 17 ani. Parintii i-au remarcat talentul in muzica inca de cand era mica, asa ca au inscris-o la Scoala de Arte, sectiunea canto. 

In prezent studiaza chitara bas si activeaza intr-o trupa romano-sarba, fiind cea mai mica din trupa. 

La auditile pe nevazute, Andrada a reusit sa ii intoarca pe Loredana, Adi Despot si Tudor Chirila, dar a ales sa mearga in echipa lui Despot. 

"Ai bucurie si lumina in glas. Ai bucurie si lumina in zambet. Imi place tot la tine. Imi placi tu si te vreau in echipa mea!", a fost replica data de Despot. 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Cretu Andrada - What A Man pe vocearomaniei.protv.roLa duel a cantat alaturi de Cristian Goaie melodia "Locked Out of Heaven". Desi amandoi au fost extraordinari, Despot a ales sa mearga mai departe cu Andrada. 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Andrada Cretu vs. Cristian Goaie - Locked Out of Heaven pe vocearomaniei.protv.ro


In prima editie live a acestui sezon Andrada a cantat piesa "Think" si a umplut scena cu energia ei, facandu-l pe Adrian Despot sa o aleaga pentru a merge mai departe in competitie.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Andrada Cretu - Think pe vocearomaniei.protv.ro

In editia speciala de 1 Decembrie, Andrada a interpretat melodia Vama Veche, care a adus foarte multa emotie. Tanara a cantat la pian si voce si a incantat publicul si antrenorii cu sensibilitatea din glasul ei. 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Andrada Cretu - Vama Veche pe vocearomaniei.protv.ro

In semifinala, Andrada a interpretat melodia "Nothing Else Matters", care a reusit sa il emotioneze profund pe Adrian Despot. In urma voturilor publicului, tanara continua lupta pentru marele trofeu Vocea Romaniei. 


Vocea Romaniei 2017 - Semifinala: Andrada Cretu - Nothing Else Matters pe vocearomaniei.protv.ro

Daca Andrada Cretu va fi Vocea Romaniei 2017, aflam vineri, de la 20:30, in MAREA FINALA!

Vocea Romaniei - Doar vocea conteaza!


Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO