Andra a lansat o noua piesa, "Atata timp cat ma iubesti"

Andra a lansat o noua piesa, "Atata timp cat ma iubesti"

Dupa succesul inregistrat cu melodia “Inevitabil va fi bine”, Andra revine cu un nou single, o colaborare inedita cu Marius Moga. Piesa se numeste “Atata timp cat ma iubesti” si promite sa devina rapid hit!

Melodia este una de dragoste, iar mesajul este simplu si optimist: atat timp cat exista iubire, totul este posibil! "Sper sa va placa noua mea piesa. Va multumesc ca ascultati muzica mea, va pup si va iubesc!", a spus Andra.

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la "Vocea Romaniei", impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati.

 Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri de radio.

 "A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales...", spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.
 


BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni