La auditiile pe nevazute, Ana a facut 3 antrenori sa se intoarca. Despot, Smiley si Chirila au ramas impresionanti de vocea tinerei de doar 16 ani. 

"Eu stiu piesa care te poate face castigatoare la Vocea Romaniei", a fost replica pe care Smiley i-a dat-o tinerei concurente.

In urma auditilor pe nevazute, Ana a ales sa faca parte din echipa lui Smiley, iar acum a ajuns in finala si lupta pentru marele trofeu Vocea Romaniei. 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - Bensonhurst Blues pe vocearomaniei.protv.ro

La duel, a interpretat melodia "Runnin'", alaturi de Tudor Biletchi, iar Smiley a decis sa mearga mai departe cu ea.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu vs. Tudor Biletchi - Runnin` pe vocearomaniei.protv.ro

Unul dintre momentele memorabile oferite de Ana Munteanu a fost cel din al doilea show live, in care tanara de 16 ani  a interpretat piesa "It`s a Man`s World" intr-un mod care a impresionat atat publicul, cat si antrenorii. Desi are o varsta frageda, Ana a cantat ca o adevarata profesionista si a demonstrat ca are alura de star.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - It`s a Man`s World pe vocearomaniei.protv.ro


La editia speciala de 1 Decembrie, Ana a interpretat melodia "Of, inimioara" si a reusit sa impresioneze toti juratii, in special pe Adi Despot care a declarat ca este primul cumparator al unui bilet la concertul ei.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - Of, Inimioara pe vocearomaniei.protv.ro

In semifinala, Ana Munteanu a uimit antrenorii si publicul cu interpretarea melodiei "I'd rather be blind", timbrul ei vocal ridicandu-se la nivelul piesei. Publicul a decis ca tanara merita sa ajunga in finala.


Vocea Romaniei 2017 - Semifinala: Ana Munteanu - I'd Rather Go Blind pe vocearomaniei.protv.ro

Daca Ana Munteanu va fi Vocea Romaniei 2017, aflam vineri, de la 20:30, in MAREA FINALA! 

Vocea Romaniei - Doar vocea conteaza!