Ana Munteanu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

13 Decembrie 2017, 14:28


	Ana Munteanu - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Ana Munteanu, este o fata talentata din Chisinau, eleva a liceului de muzica Ciprian Porumbescu. Ea studieaza xilofonul, tobele si pianul. Nu a performat niciodata in domeniul muzical, dar are un talent extraordinar, mostenit de la parintii ei. Studiaza foarte mult si cam toata viata ei se invarte in jurul muzicii. 

La auditiile pe nevazute, Ana a facut 3 antrenori sa se intoarca. Despot, Smiley si Chirila au ramas impresionanti de vocea tinerei de doar 16 ani. 

"Eu stiu piesa care te poate face castigatoare la Vocea Romaniei", a fost replica pe care Smiley i-a dat-o tinerei concurente.

In urma auditilor pe nevazute, Ana a ales sa faca parte din echipa lui Smiley, iar acum a ajuns in finala si lupta pentru marele trofeu Vocea Romaniei. 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - Bensonhurst Blues pe vocearomaniei.protv.roLa duel, a interpretat melodia "Runnin'", alaturi de Tudor Biletchi, iar Smiley a decis sa mearga mai departe cu ea.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu vs. Tudor Biletchi - Runnin` pe vocearomaniei.protv.ro

Unul dintre momentele memorabile oferite de Ana Munteanu a fost cel din al doilea show live, in care tanara de 16 ani  a interpretat piesa "It`s a Man`s World" intr-un mod care a impresionat atat publicul, cat si antrenorii. Desi are o varsta frageda, Ana a cantat ca o adevarata profesionista si a demonstrat ca are alura de star.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - It`s a Man`s World pe vocearomaniei.protv.ro


La editia speciala de 1 Decembrie, Ana a interpretat melodia "Of, inimioara" si a reusit sa impresioneze toti juratii, in special pe Adi Despot care a declarat ca este primul cumparator al unui bilet la concertul ei.

Vocea Romaniei - sezonul 7: Ana Munteanu - Of, Inimioara pe vocearomaniei.protv.ro

In semifinala, Ana Munteanu a uimit antrenorii si publicul cu interpretarea melodiei "I'd rather be blind", timbrul ei vocal ridicandu-se la nivelul piesei. Publicul a decis ca tanara merita sa ajunga in finala.


Vocea Romaniei 2017 - Semifinala: Ana Munteanu - I'd Rather Go Blind pe vocearomaniei.protv.ro

Daca Ana Munteanu va fi Vocea Romaniei 2017, aflam vineri, de la 20:30, in MAREA FINALA! 

Vocea Romaniei - Doar vocea conteaza!

Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO