• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocile s-au auzit în toată România! Aseară, a treia ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

Vocile s-au auzit în toată România! Aseară, a treia ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

Vocile s-au auzit în toată România! Aseară, a treia ediție de knockout-uri Vocea României a fost lider de audiență!

Trei noi runde de knockout-uri au avut loc aseară la Vocea României. Antrenorii au ales piese complexe pentru concurenții din echipele lor, și au lucrat alături de ei pentru a pune în scenă momente memorabile. Toți au demonstrat că merită să fie în competiție, însă numai patru merg în etapa următoare, una dintre concurente fiind salvată de Irina.

Cea de-a treia rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.8 puncte de rating și 26.1% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.1 puncte de rating și 15.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:27, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Încă patru concurenți continuă lupta spre trofeul competiției!

Antrenorii au mizat vineri seară pe calitățile vocale ale concurenților din echipele lor. Tudor, Smiley, Irina și Horia au fost puși în dificultate atunci când au fost nevoiți să aleagă cu cine merg  mai departe, însă și-au făcut recomandări și au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-și sincer părerea despre performanțele vocale ale participanților.

Echipa Smiley a deschis seara cu duelul: Daniela vs Iuliana vs Yaser, iar după ce a ascultat interpretările puternice și pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Yaser. 

Aneta, Jasmina și Bogdan au luptat pentru un loc în echipa Tudor, iar Bogdan Ghirău a fost cel care a mers mai departe. Irina a scăpat de emoțiile serii, dar a adăugat un nou concurent echipei ei, după ce a salvat-o pe Jasmina Rasadean din echipa lui Tudor. Echipa Brenciu a prezentat interpretările Lisei, Otiliei și a familiei Oana și Răzvan Ailoaie, iar cei doi l-au convins că reprezintă cea mai potrivită alegere. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze! 

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni