• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocile Romaniei dau viata. Fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" se reunesc pentru o serie de concerte caritabile. Afla cum poti ajuta si tu

Vocile Romaniei dau viata. Fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" se reunesc pentru o serie de concerte caritabile. Afla cum poti ajuta si tu

Vocile Romaniei dau viata. Fostii concurenti de la "Vocea Romaniei" se reunesc pentru o serie de concerte caritabile. Afla cum poti ajuta si tu

Dincolo de emotii, competitie, incercarile de a cuceri publicul si antrenorii, concurentii de la “Vocea Romaniei” reusesc sa lege prietenii adevarate si sa dea tuturor o lectie de solidaritate.

ProTV cauta din nou "Vocea Romaniei". Inscrie-te si tu la preselectii

Imediat dupa terminarea concursului, Vlad Simon, concurent in echipa lui Horia Brenciu, a cunoscut-o pe Diana, fata de care s-a indragostit instantaneu si iremediabil.

La putin timp, insa, o veste neasteptata avea sa-I zdruncine povestea de dragoste: la numai 25 de ani, Diana sufera de o boala necrutatoare, cancer limfatic in stadiul IV.

Sansa ei de a castiga aceasta lupta consta intr-un set de medicamente  foarte scumpe, a caror pret ajunge la ordinul zecilor de mii de euro.

In prima faza te simti neputincios, blocat, legat de maini si de picioare. Mintea este invadata de un gol imens si pare ca totul se prabuseste in jurul tau. Dupa ce am asimilat vestea, am inceput sa caut solutii. Asa mi-a venit ideea acestor concerte impreuna cu fostii concurenti de la “Vocea Romaniei”. M-am bucurat enorm sa vad ca feed-back-ul a fost extraordinar. Imediat ce le-am cerut ajutorul toata lumea s-a mobilizat, iar pregatirile pentru seria de concerte din urmatoarele doua luni este aproape gata”, povesteste Vlad. 

Silviu Pasca, Fely Donose, Cezar Dometi, Maria Cojocaru, Maria Alexievici, Ricardo Caria, Laura Gherescu, Ciprian Teodorescu, Camelia Sterea, Vizi Imre, Julie Mayaya sau David Bryan sunt doar cateva din vocile care vor urca pe scenele din Iasi, Sibiu, Brasov sau Timisoara pentru viata Dianei.

Datele si locatiile concertelor urmeaza sa fie anuntate de curand.

Conturile deschise pentru Diana:
Diana Maria Stanciu
LEI: RO23BTRL 0330 1201 H763 01XX
Eur: RO95BTRL 03304201 H763 01XX
Banca Transilvania – sucursala Sibiu

Donatii se pot face si prin SMS la nr.: 8826.
Numar valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote.
Nu se parcepe TVA
Caz sustinut de Asociatia M.A.M.E.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni