• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea Romaniei si-a ales FINALISTII. Tudor Chirila a fost emotionat pana la lacrimi, sala a aplaudat necontenit in picioare, iar cele mai bune voci au spus povesti emotionante

Vocea Romaniei si-a ales FINALISTII. Tudor Chirila a fost emotionat pana la lacrimi, sala a aplaudat necontenit in picioare, iar cele mai bune voci au spus povesti emotionante

Vocea Romaniei si-a ales FINALISTII. Tudor Chirila a fost emotionat pana la lacrimi, sala a aplaudat necontenit in picioare, iar cele mai bune voci au spus povesti emotionante

Vocea Romaniei. Un nou sezon Vocea Romaniei se apropie de final. Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor si au intrat in ringul confruntarilor, opt concurenti au ajuns in semifinala, insa numai patru dintre ei merg in MAREA FINALA Vocea Romaniei de pe 19 decembrie.

Vocea Romaniei. Ca de obicei, antrenorii au lasat publicul sa ia decizia finala in referitor la concurentii care vor lupta pe 19 decembrie pentru marele trofeu. Acestea sunt cele mai bune momente din semifinala de vineri seara: 

 

Vocea Romaniei. Prima concurenta care a urcat pe scena a fost Ilinca Bacila, din echipa Loredanei. Adolescenta si-a pus in valoare talentul de a face yodeling cu melodia "He taught me how to yodel". 

Ilinca a parasit competitia, dar si-a felicitat colega si adversara de echipa, pe Maria Hojda: "Sunt onorata ca am avut ocazia sa cant in fata voastra eu, o mogaldeata. Chiriluta, te iubesc, din nou, Lori, te iubesc. Si plec cum am inceput", a marturisit emotionata Ilinca inainte sa mai ofere o demonstratie impecabila de yodeling.

PRIMUL FINALIST: A urmat concurentul rock din echipa lui Tudor Chirila: Tiberiu Albu si-a pus vocea in valoare cu una dintre cele mai celebre piese rock, "Shook me all night long", a celor de la AC/DC, iar sala l-a aplaudat in picioare inca o data. Publicul a avut de ales intre el si Ligia Hojda, iar diferenta de voturi dintre cei doi a fost extrem de mica: 56% cu 44%, in favoarea lui Tiberiu, care merge in MAREA FINALA de pe 19 decembrie.

Votul publicului l-a lasat pe Tiberiu fara cuvinte si cu mainile tremurande de emotie. "Nu stiu daca am cuvinte sa va spun ce simt acum. Ii multumesc Ligiei pentru ca a facut parte din echipa si mi-a aratat o parte sensibila a muzicii", a spus el.

Din echipa lui Marius Moga, Brighitta Balogh ne-a cantat unul dintre cele mai tari hituri ale lui Beyonce: "If I were a boy". Vocea sa puternica si clara a rasunat in toata sala, iar antrenorii au coplesit-o cu complimente. 

Diferenta dintre Brighi si Anda a fost foarte mica: 52,5% si 47,5%, in favoarea Andei. Cu toate ca nu a prins mult ravnitul loc in finala, Brighi le-a multutmit celor care au incurajat-o sa vina la competitie si si-a amintit de momentul de la auditiile pe nevazute, cand a intors scaunele celor patru antrenori.

AL DOILEA FINALIST: Vocea Mariei Hojda a fost pusa inca o data in valoare de o piesa memorabila a unei artiste legendare: Barbara Streisand. Maria ne-a trezit amintiri cu piesa..."Memory". Publicul a declarat-o castigatoarea detasata din echipa Loredanei si i-a acordat 67,9% din voturi. 

Gelu Graur, rockerul din echipa Smiley, a demonstrat tuturor ca prezenta lui in semifinala nu se datoreaza voturilor pe caz social. Vocea lui s-a mulat perfect pe melodia "At last", interpretata in original de o legenda a muzicii soul: Etta James. 

AL TREILEA FINALIST: Aliona Munteanu, prezenta feminina si eleganta din echipa Smiley, a reusit sa emotioneze sala cu melodia "I who have nothing", a lui Tom Jones. "O voce plina de sensibilitate", au remarcat antrenorii. Publicul a fost de acord si a votat-o in proportie covarsitoare. 68% a fost procentul castigator care i-a adus un loc in marea finala!

"Vreau sa le multumesc tutror celor care au avut incredere in mine si m-au votat si lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alaturi de mine si m-a ajutat foarte mult, pentru asta ii multumesc si lui", a declarat Aliona, inca nevenindu-i sa creada ca este in finala.

AL PATRULEA FINALIST: Anda Dimitriu, a doua concurenta din echipa lui Marius Moga, a adus un moment de emotie pura pe scena cu o interpretare originala a melodiei "Spune-mi", a Monicai Anghel. Sa cante o melodie in limba romana e o provocare pentru fiecare concurent, insa Anda s-a descurcat de minune, dupa cum a remarcat si Tudor Chirila:  "Ai ceva in plus fata de alti concurenti: faptul ca acoperi cu emotie ceea ce canti". 

"Cred ca este prima data cand ma simt prost pentru ca am castigat in detrimentul altcuiva care la fel isi dorea sa ajunga in finala", a marturisit Anda.

Semifinala s-a incheiat cu o interpretare fenomenala a Ligiei Hojda a celebrei melodii "I dreamed a dream", din musical-ul "Les Miserables". Ligia a ridicat toata sala in picioare, iar Tudor Chirila a fost emotionat pana la lacrimi. "Eu plang la maretie si grandoare si momentul tau a fost maret", i-a spus antrenorul concurentei sale.

Asadar, finalistii care vor lupta pentru titlul de "Vocea Romaniei" vineri, 19 decembrie, de la 20.30, la ProTV sunt:

  • Aliona Munteanu, echipa Smiley
  • Tiberiu Albu, echipa Tudor Chirila
  • Anda Dimitriu, echipa Marius Moga
  • Maria Hojda, echipa Loredana

Nu uitati ca puteti revedea toate editiile de la Vocea Romaniei si pe Voyo!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni