• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Veronica Liberati i-a impresionat pe antrenori cu o melodie cântată în limba română

Vocea României, sezonul 10: Veronica Liberati i-a impresionat pe antrenori cu o melodie cântată în limba română

Veronia Liberati este concurenta în vârstă de 29 de ani, originară din Roma, care a decis să facă spectacol pe scena Vocea României! Ea a ales să cânte, pentru prima dată în viața sa, o melodie în limba română. Despre limba noastră, ea spune că este una extrem de melodică și de frumoasă, motiv pentru care va încerca să respecte tradițiile impuse de aceasta. 

Vocea și timbrul concuretei l-au făcut pe Tudor Chirilă să apese imediat butonul roșu și să întoarcă scaunul. El a fost primul care și-a dorit ca Veronica Liberati să facă parte din echipa lui, fiind urmat de toți ceilalți antrenori. 

Aceasta a explicat de ce a ales piesa Loredanei Groza, „Bună seara, iubito!”. Se pare că fosta antrenoare de la Vocea României a fost o adevărată sursă de inspirație pentru Veronica.

„Loredana a fost foarte importantă pentru mine pentru că aceasta a fost prima piesă prin care m-am apropiat de cultura voastră muzicală. Trebuie să vă spun că-mi place să cânt în limba voastră pentru că e o limbă ce reușește să fie melodică. Îmi place să cânt în limba voastră și încerc să o învăț pentru a vă arăta cât de mult îmi pasă să mă apropii de voi”, a spus ea.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTEI ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni