• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Cahayadi Kam are un lucru în comun cu Irina Rimes! Cu ce piesă a cucerit-o pe antrenoare

Vocea României, sezonul 10: Cahayadi Kam are un lucru în comun cu Irina Rimes! Cu ce piesă a cucerit-o pe antrenoare

Cahayadi Kam are 35 de ani și s-a născut în Indonezia, dar locuiește în Milano de mai mulți ani. Când avea doar 14 ani, tatăl său a intrat în depresie din cauza faptului că soția lui l-a părăsit, perioadă în care Cahayadi Kam a început să cânte pe stradă, pentru a uita astfel de problemele de acasă. Ca să își plătească școala, tânărul a spălat și mașini, însă nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru muzică.  

Într-un final, biserica l-a ajutat să își plătească studiile la o școală pentru muzică și este profund recunoscător. Și-a cunoscut mai apoi soția, iar după s-a mutat cu ea în Milano, acolo unde a intrat în comunitatea cântăreților stradali.

Cahayadi Kam i-a cucerit atât pe cei din public, cât și pe antrenori cu vocea sa: „Vreau să își spun că avem un lucru în comun. Am făcut și eu asta când nu aveam bani. Credeam că, dacă fac asta și câștig și bani, dacă fac ce îmi place o să obțin o inteligență pe care o s-o pot folosi pe scenă. Am avut dreptate. Văd inteligența asta și la tine. Pentru că avem asta în comun, vreau să lucrez cu tine”, i-a spus Irina Rimes concurentului.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTULUI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni