• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Anastasia Budeșteanu a cucerit inimile antrenorilor cu piesa „Cuz I Love You”

Vocea României, sezonul 10: Anastasia Budeșteanu a cucerit inimile antrenorilor cu piesa „Cuz I Love You”

Anastasia Budeșteanu vine din Galați și a reușit să îi uimească atât pe telespectatori, cât și pe cei cinci antrenori de la „Vocea României”. Tudor Chirilă a fost primul care a discutat despre momentul de pe scenă, spunându-i că îi place foarte mult energia ei, dar și faptul că este cât se poate de sigură pe propriile puteri. De asemenea, acesta a spus că vrea să o aibă în echipa sa, dar știa de la început că va fi „o luptă crâncenă”.

Pe de altă parte, The Motans recunoaște că a mai avut colaborări cu Ana Budeșteanu și că știe foarte bine ce poate să cânte și să facă pe scenă.

„Îmi cer scuze de la colegi. Dragii mei, această luptă a fost inegală de la bun început. Îmi cer scuze de la Anastasia pentru că nu i-am recunoscut vocea. Noi am mai lucrat împreună și nu am știut că ea o să fie în concursul ăsta. Am cântat pe aceeași scenă”, a spus The Motans.

Tudor Chirilă a spus, în schimb, că acesta nu este un motiv să aleagă din start echipa lui, însă antrenorul în contrazice.

„Ba da!  A văzut cum sunt ca persoană, ca om și am avut o chimie foarte bună. Anastasia, ești un om extraordinar și ai o voce superbă”, a mai completat Denis Roabeș.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTEI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni