• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Daria Pintilie a zguduit scena și a întors toate scaunele! „A fost o performanță”

Vocea României, sezonul 10: Daria Pintilie a zguduit scena și a întors toate scaunele! „A fost o performanță”

Daria Pintilie are 17 ani, vine din Piatra Neamț și se numără printre concurenții acestei ediții de Vocea României care au reușit să întoarcă toate scaunele. Cei cinci antrenori au fost surprinși de interpretarea tinerei și s-au luptat cu argumente pentru propriile echipe. Theo Rose și Smiley au fost primii care s-au întors

„Partenera mea m-a luat prin surprindere, nu am mai apucat să fac nimic. Sunt foarte bucuros că a apăsat butonul pentru că a fost o performanță, nu a fost doar despre tine, nu a fost doar despre voce”, a spus Smiley.

Theo Rose a așteptat o interpretare care să o determine să întoarcă scaunul încă de la primele secunde, iar Daria Pintilie a reușit această lucru: „Ziceam mai devreme că aștept un concurent, o voce, care să mă facă să apăs imediat, după priemele două secunde. Bravo ție, ești extraordinară! Sperăm să ne alegi, firește, și ne vom da tot interesul ca tot ce o să se întâmple cu tine în continuare în competiția asta să fie văzut de către oameni la nivelul la care meriți să te vadă”.

Aflat în public, CRBL a urcat pe scenă și a felicitat-o pe tânăra de doar 17 ani: „Într-adevăr, a zis și Tudor mai devreme, simplu înseamnă puternic. Tu ai cântat foarte tare!”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Piesele de la audițiile Vocea României pot fi ascultate și pe Spotify AICI

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni