• PRO TV
  • Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!

Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!

Vocea Romaniei se aude la Media Music Awards! Tiberiu Albu canta la gala muzicala de la Sibiu!

Vocea Romaniei se va auzi, anul acesta, la Media Music Awards. Tiberiu Albu, castigatorul Vocea Romaniei din 2014, va sustine alaturi de trupa sa – Fameless - un recital in fata a peste 40.000 de oameni, pe scena din Piata Mare a Sibiului. El va urca pe scena galei Media Music Awards alaturi de cei mai mari artisti ai momentului precum Andra, Smiley, Alex Velea, Corina, Delia, sau Holograf.

„Astept cu nerabdare data de 3 septembrie. Este prima scena mare pe care voi canta alaturi de colegii mei din trupa Fameless si sper sa reusesc sa-mi tin emotiile in frau. Am sperat ca dupa Vocea Romaniei voi mai scapa de tremurat, deci prezenta la Media Music Awards e un bun prilej de a verifica nivelul emotiilor", a declarat Tiberiu Albu.

Si componentii trupei Fameless sunt entuziasmati de prezenta la Media Music Awards: "Ne bucura nespus invitatia la Media Music Awards, un eveniment deja cu traditie. Recunoasterea venita din partea unui astfel de eveniment, precum si sansa de a canta in premiera o melodie noua in fata publicului si a colegilor de breasla nu pot decat sa ne faca sa fim nerabdatori pana ajungem in Sibiu, pe scena!".

„Media Music Awards inseamna performanta. La Sibiu vin cei mai buni artisti din Romania, cei mai iubiti si cei care au avut cele mai multe difuzari la radio si la TV. Vocea Romaniei este competitia care lanseaza reale talente muzicale, alese de public si de profesionisti, astfel ca acestia isi au locul binemeritat in cadrul galei noastre”, declara Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

In seara zilei de 3 septembrie pe scena Media Music Awards de la Sibiu vor canta Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. MTV Romania respecta traditia si anul acesta: unul dintre artistii de top din Romania va primi trofeul MMA din partea MTV.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards si sustinut de de MTV Romania. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria Municipiului Sibiu. 

MMA 2015 se vede LIVE, in exclusivitate, la MTV, pe 3 septembrie de la ora 19:30. Stati cu ochii pe TV pentru cel mai tare eveniment muzical romanesc din 2015!

La MTV tu esti VIP!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni