NEBUNIA a inceput cu "Moves Like Jagger"! "Vocea Romaniei", mai tare ca niciodata. VIDEO

25 Septembrie 2012, 15:52

Cel de-al doilea sezon al super show-ului "Vocea Romaniei" a debutat cu un moment special oferit de finalistii primului sezon.

Una dintre surprizele primei seri a fost cantecul pregatit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si cei patru finalisti ai primului sezon: Dragos Chircu, Stefan Stan, Cristian Sanda si Iuliana Puschila.

VEZI AICI MOMENTUL PREGATIT DE FINALISTI SI ANTRENORI!

Cei 8 au interpretat intr-o maniera proprie piesa "Moves like Jagger" a celor de la Maroon5, reusind sa electrizeze intreaga sala prin prestatia lor.

Cel de-al doilea sezon de "Vocea Romaniei" a inceput in forta cu concurenti unul si unul, adevarati artisti care nu doar ca au reusit sa intoarca scaunele, dar au ajuns la performanta de a ridica antrenorii pe scaune! Lupta nu se da doar pe scena, ci si intre Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu.

Cei patru scot artileria grea si se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei in echipa pe cei mai buni concurenti. In prima editie a show-ului,pentru a convinge o concurenta sa se alature echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neasteptat, care a lasat masca atat publicul, cat si pe ceilalti antrenori.


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies