Vocea Romaniei rasuna live si in aceasta seara! De la 20:30, numai la ProTV

Vocea Romaniei rasuna live si in aceasta seara! De la 20:30, numai la ProTV

Vinerea trecuta Vocea Romaniei a avut primul show live, o explozie de culoare, dans, voce si energie. In aceasta seara intra in scena urmatorii concurenti, care si-au petrecut intreaga saptamana in sala de repetitii si sunt pregatiti pentru momente spectaculoase. Fiecare concurent va aduce in scena toate armele pentru a castiga votul publicului sau pentru a fi ales de antrenorul sau sa mearga mai departe catre marele trofeu.

Ore intregi de repetitii, coregrafii spectaculoase, o echipa numeroasa de productie, dansatori si muzicieni de top sunt elementele de baza care au ca rezultat un show impecabil. 

Tudor Chirila pregateste un moment din care nu lipseste elementul rock. Fie ca reiese din piesa, fie ca este prezent in atitudine, rock-ul este un must have in echipa lui. Puterea si energia sunt impartite intre fete si baieti, care vor interpreta piese pe care telespectatorii nu le-au mai ascultat pana acum intr-un show al vocilor. 

Marius Moga va miza pe emotie si pe vocile care au demostrat pana acum ca pot trece de bariera ecranului prin sensibilitate, insa are si un as in maneca, care cu siguranta va face scena sa vibreze. 

Loredana a ales piese clasice pe care le-a distribuit concurentilor in functie de calitatile prin care s-au facut remarcati. Astfel, ii vom vedea in acesta seara pe Cher, Elvis Presley, Queen si Whitney Houston, care vor aduce show-ul la cote maxime.

Smiley a pregatit un moment care imbina emotia cu sensibilitatea. Fericirea, dragostea si rock-ul se vor mixa in momentele pregatite de antrenor pentru concurentii sai. Surpriza serii va fi o piesa romaneasca, intrepretata de o voce patrunzatoare. 

In etapele show-urilor live, romanii pot da calificative concurentilor prin aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 200.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in AppStore si Google Play. De asemenea site-ul finalisti.protv.ro sta la dispozitia tuturor telespectatorilor, care pot intra in cursa pentru un Opel Corsa 2015 daca vor ghici numele celor patru finalisti.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni