Vocea Romaniei, pagina de show cu cea mai rapida crestere pe Facebook

Vocea Romaniei, pagina de show cu cea mai rapida crestere pe Facebook

Lansata acum un an, pagina de Facebook Vocea Romaniei a crescut puternic inca din prima luna, ajungand pana la finalul editiei la aproape 190.000 de fani.

In prezent pagina numara peste 233.000 de fani, iar impreuna cu pagina lui Pavel Bartos si paginile celor 4 antrenori – Smiley, Loredana, Marius Moga si Horia Brenciu – aduce show-ului o expunere uriasa: Vocea Romaniei atinge 1.5 mil de utilizatori pe Facebook.

Da si tu LIKE la pagina de Facebook - Vocea Romaniei! CLICK AICI

Mai mult, in primul sezon, mesajele legate de Vocea Romaniei au strans pe Facebook peste 51 de mil de afisari. Saptamana finalei a adus cel mai mare buzz, Vocea Romaniei avand peste 891 de mentiuni in presa online, 3500 de mentiuni pe Twitter si 1400 pe Facebook, in total peste 11 milioane de impresii.

Varful de lance a fost ziua marii finale de pe 26 decembrie care a atras peste 14.300 de noi fani pe Facebook. A fost ziua in care peste 45.700 de utilizatori au interactionat cu pagina de concurs si peste 422.000 de oameni au fost expusi la mesajele create aici.
 

Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV


Al doilea sezon, care va debuta pe 25 septembrie la ProTV, aduce deja un noul val de reactii online atat pe Facebook, presa, bloguri, cat si pe Twitter, unde Vocea Romaniei are un hashtag dedicat.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni