• Emisiuni
  • Vocea României
  • "Vocea Romaniei", competitia celor mai bune voci din tara, din 25 septembrie la ProTV! Afla ce parere au antrenorii despre noul sezon:

"Vocea Romaniei", competitia celor mai bune voci din tara, din 25 septembrie la ProTV! Afla ce parere au antrenorii despre noul sezon:

"Vocea Romaniei", <span style="color:#f00;">competitia celor mai bune voci din tara,</span> din 25 septembrie la ProTV! Afla ce parere au<span style="color:#f00;"> antrenorii despre noul sezon:</span>

"Vocea Romaniei" revine din 25 septembrie, iar noul sezon va fi mai tare ca niciodata!

Vocea Romaniei este poarta spre o cariera de succes in muzica, indiferent de varsta.

Anul acesta, au venit la auditiile pe nevazute concurenti cu varste cuprinse intre 13 si 57 de ani, fiecare cu speranta de a impresiona si de a merge mai departe. Antrenorii au fost mai mult decat multumiti de vocile descoperite si nu de putine ori s-a intamplat ca toate cele patru scaune sa se intoarca.





Antrenorii s-au urcat pe scaune ca sa-i aplaude pe
 unii dintre concurenti 


Ba mai mult, au fost voci care i-au determinat pe cei patru sa aplaude nu doar in picioare, ci in picioare pe scaune! In conditiile unei asemenea concurente, si lupta pentru a-si castiga concurentul preferat in echipa a fost dura si fiecare antrenor a apelat la toate atuu-rile pentru a-l convinge, iar dialogurile dintre ei sunt pe cat de acide, pe atat de simpatice. 

Horia Brenciu a ramas in picioarele goale atunci cand una dintre concurente a cantat desculta si asta pentru a o convinge sa faca parte din echipa lui. 

Loredana a facut deja cateva propuneri de colaborari pentru concertul pe care il va sustine in noiembrie la Sala Palatului, iar Smiley si Marius Moga au lansat invitatii in studio. 





"Vocea Romaniei" revine din 25 septembrie la ProTV!

Lupta pentru premiul de 100.000 de euro si titlul de “Vocea Romaniei” va fi pe cat de grea, pe atat de frumoasa si spectaculoasa. 

“Nivelul vocilor din acest sezon a crescut si mai mult. Ne-a fost foarte dificil sa alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul ne-bun!!”
, a declarat Smiley“Acum urmeaza multa munca. Voi incerca sa le insuflu concurentilor mei dorinta de a castiga si vom stabili o tinta cat mai inalta, pentru ca asta este secretul performantei”, a mai adaugat si Loredana.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni