• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României: Max Jorquera, tânărul care i-a cucerit pe antrenori cu interpretarea dramatică a piesei "Cry Me a River"

Vocea României: Max Jorquera, tânărul care i-a cucerit pe antrenori cu interpretarea dramatică a piesei "Cry Me a River"

Max Jorquera este din Londra, Marea Britanie și a venit pe meleagurile românești după ce s-a îndrăgostit de româncă. Nu știe foarte multe cuvinte în limba română, însă i-a impresionat pe antrenori cu interpretarea piesei "Cry Me a River", iar restul a venit de la sine.

Primii antrenori care s-au întors au fost Theo Rose și Smiley, urmați de Denis Roabeș și Tudor Chirilă, iar alegerea concurentului nu a fost una ușoară. La final, Max Jorquera a decis să-și urmeze instinctul, în ciuda faptului că toți antrenorii i-au oferit argumente puternice pentru a-l atrage în echipa lor.

"Omule, ai o voce incredibilă. Mi-a plăcut din clipa în care ai scos primul sunet. La sfârșit, m-am gândit tipul asta chiar poate să cânte!", a spus Smiley, în timp ce Theo Rose a insistat să complimenteze și fizicul concurentului: "Spune-i că e și frumos (...). Parcă Dumnezeu l-a trimis".

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentului și decizia sa

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni