• Emisiuni
  • Vocea României
  • Semifinala "Vocea Romaniei" 2015, LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

Semifinala "Vocea Romaniei" 2015, LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

Semifinala "Vocea Romaniei" 2015, LIVE, de la 20:30, la ProTV. Afla ce se intampla in culise

Semifinala "Vocea Romaiei" aduce reguli noi. Antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate. Concurentii au fost pregatiti zi de zi si impreuna cu antrenorii lor, au ales piese potrivite fiecarui timbru, pentru a le oferi celor de acasa experiente muzicale unice. Vezi cukm continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

16:50: Ne vedem in SEMIFINALA "Vocea Romaniei", la ProTV, LIVE, incepand cu 20:30!  

16:30: "Am ajuns in semifinala la Vocea Romaniei. Nu stiu cum am fauct eu treaba asta dar acum, daca tot am ajuns... Daca ies in seara asta, sa ies cu capul sus, zic eu, nu? Eu zic sa va bucurati de show-ul din seara asta, ca e foarte frumos. V-am pupat mult de tot!"

Mihai Rait


16:14: "Este o mare onoare pentru mine sa ajung in aceasta etapa a competiției, eu care nu ma așteptam sa trec de auditiile pe nevazute. As minti sa spun ca nu sunt emoții in momentul de fața, dar ma bucur de toate clipele petrecute aici și daca celor de acasa le va placea prestația mea din aceasta seara, ii rog sa-mi dea o șansa sa ajung in Marea finala, votandu-ma!"

Michel Kotcha


15:55: "Sunt extra fericit ca am ajuns in semifinala! Mulțumesc din suflet pentru sustinerea publicului din România!"

Antonio Fabrizi


15:39: "Ma simt senzational. Sunt emotionat si ma bucur ca am aceasta sansa de a canta la PRO TV. Este o experienta uimitoare din care am invatat foarte multe. Imi doresc sa fac acest lucru si saptamana viitoare, dar inainte de asta vreau sa fac un show extraordinar astazi. Bineinteles, inima imi bate tare, temperatura imi creste, dar asa trebuie sa fie! Sa simt frumusetea momentului este cel mai important. Mii de multumiri tuturor celor care m-au votat saptamana trecuta! Imi doresc din suflet sa le castig voturile si in seara aceasta si sa fiu unul dintre cei patru finalisti!'

Tobi Ibitoye


15:21: "Romania a votat si datorita ei, in semifinala am intrat! Multumesc din suflet pentru sustinere! Ma simt iubit! Astazi putem ajunge impreuna in marea finala! Voi sunteti Vocea! Vocea mea!"

Alex Florea


15:05: "E ziua cea mai incarcata de emotii,de ganduri bune, e un amalgam de sentimente, e ziua in care mi-am adunat sufletelul facut  ferfelita l-am asezat la locul lui si cu optimismul care ma caracterizeaza privesc spre visul meu... Daca simtiti la fel,votati-ma!"

Tincuta Fernea


14:51: "In acest moment sunt coplesita, am sufletul incarcat de trairi intense, ma straduiesc sa ma linistesc. Este complicat de spus ce simt in semifinala... Emotii, bucurie, presiune... Toate la un loc si nici nu-mi dau seama exact ce mi se intampla. Celor de acasa le transmit sa ma asculte cu sufletul si apoi sa ma judece."

Cristina Balan


14:30: "Wow...inca nu imi vine sa cred ca sunt in semifinala...este un sentiment inexplicabil! Emotii vor fi, dar sper sa fie constructive. Sper sa va placa ce am pregatit pentru seara asta."

Tomi Weissbuch


14:25: Ne pregatim de Semifinala LIVE la Vocea Romaniei, de la 20:30 la PROTV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni