• PRO TV
  • "Vocea Romaniei" da startul unui sezon incendiar in toamna! Loredana, Marius, Smiley si Tudor si-au completat echipele!

"Vocea Romaniei" da startul unui sezon incendiar in toamna! Loredana, Marius, Smiley si Tudor si-au completat echipele!

"Vocea Romaniei" da startul unui sezon incendiar in toamna! Loredana, Marius, Smiley si Tudor si-au completat echipele!

In platoul Vocea Romaniei, doar vocea a contat la auditiile pe nevazute! Loredana, Marius, Smiley si Tudor si-au ocupat locurile in scaunele de antrenori si au ascultat, timp de mai multe zile, cele mai bune voci din Romania! 

Cei patru antrenori s-au lasat fermecati de vocile puternice, melodiile din repertoriul romanesc si international si au apasat butoanele, convinsi ca, in sezonul cu numarul cinci Vocea Romaniei, vocea castigatoare va fi in echipa lor. Loredana, Marius, Smiley si Tudor au glumit si s-au luptat pentru a-i convinge pe concurenti sa aleaga echipa lor pentru urmatoarele etape ale competitiei.  

Am o echipa beton, formata din 8 fete si 6 baieti, toti talentati si frumosi! Am vocile pe care le- am dorit! Voci exceptionale, voci cu sensibilitate, voci cu personalitate!! De abia astept sa incepem sa lucram impreuna! Team Loredana!”, a spus Loredana marti, la finalul auditiilor pe nevazute. 

Urmatorul sezon Vocea Romaniei promite sa fie un sezon plin de emotii, fiindca lupta pentru cele mai bune voci este mai stransa ca pana acum! Avem diversitate, voci puternice, pe care le tii minte, concurenti cu personalitate, cu care de abia astept sa ma cunosc mai bine si sa fim o echipa in adevaratul sens al cuvantului. O sa ne distram si o sa facem un spectacol demn de cel mai bun sezon! Sunt foarte multumit de echipa MEA si asteptam toata sustinerea voastra in aceasta toamna, la Vocea Romaniei.”, declara Marius despre noul sezon Vocea Romaniei si echipa lui.

Smiley spune despre echipa sa: “The dream team! Asa as putea sa numesc echipa mea pentru noul sezon Vocea Romaniei. Sunt oameni cu voci care se fac remarcate, cu personalitati foarte puternice si pusi pe treaba! Sunt entuziasmat de "recolta" mea si acum incepem sa lucram propriu-zis pe piese si momente in show. O sa fie o competitie stransa, sunt foarte multe voci bune si in celelalte echipe, dar sunt increzator ca fiecare dintre cei din echipa mea poate ajunge Vocea Romaniei!”.

E greu sa fac un bilant al auditiilor pe nevazute din noul sezon Vocea Romaniei. Pentru mine, experienta Vocea Romaniei de anul trecut a contat foarte mult. M-am implicat foarte tare si m-am atasat de concurentii mei de atunci, insa nu pot face o comparatie, deoarece nu am apucat sa-mi cunosc noua echipa. Am cateva voci foarte bune, chiar excelente. Am cateva voci interesante, care pot deveni excelente. Nu simt vreo presiune a castigatorului care trebuie sa-si apere trofeul. Ba chiar m-am bucurat ca multi concurenti au venit mai usor in echipa mea decat anul trecut, cand a trebuit sa lupt mult mai mult, pentru ca nu ma cunosteau si nu stiau ce as putea sa fac pentru ei din perspectiva pedagogica. Ca fapt divers, mi se pare ca in toate echipele sunt mult mai multe voci rock decat anul trecut.”, spune Tudor.

Fiecare antrenor a inceput sa lucreze cu echipa sa, sa aleaga piesele potrivite si sa pregateasca concurentii pentru urmatoarea etapa a competitiei – confruntarile din ringul Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei, cea mai intensa competitie a vocilor, da startul unui nou sezon, in aceasta toamna, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni